Miért olyan nehéz az emberek többségének sikeresnek lennie?
Hiszen egyszerű a recept, minden napot úgy kell alakítani, hogy jusson elég idő
- Képezni az elmét
- Képezni a lelket
- Edzeni a testet
- Ápolni a kapcsolatokat
- Pénzt keresni
ráadásul ezek egymást erősítik, ha csak hárommal foglalkozik minden nap egy ember, a többi is fejlődik tőle, az emberek többsége miért nem képes erre?
Na ide figyelj mutyóka.
Elmondom, hogy működik a system...
Ez mind szép és jó, DE a legtöbb embernek ebben a lehetetlen világban 12 óra kemény melóért jut minimálbér. Eddig ott tartunk, hogy letudta a pénzkeresést bár ez elég gyér, és ha olyan a meló akkor a testedzést. Emellett az összes többire nincs időd, örülsz ha végre hazaesel és pihenhetsz, hogy holnap újra kezdd a robotolást. Ennyi.
Namost ha neked esetleg ki van nyalva a segged, ezáltal neked minderre van időd, és fasza munkáért kapsz milliokat akar örülj és ne hangoztasd ezt a kérdést többször mert oltári nagy baromság.
Nem ilyen egyszerű ez. Sok ember diplomával se tud elhelyezkedni. Ezeknek mondjad, hogy hát csak ennyit kell tenni a sikerért. Neeeeem szivem te el vagy tájolva..
Szerintem meg te vagy eltájolva, ugyanis valahogy el kell jutni oda, hogy csak minimálbért keress 12 órában...
Másrészt, dolgoztam én is 12 órában minimálbérért úgy hogy ez gyenge kifogás. Mellette két szakmát is szereztem esti iskolában aztán tovább léptem. Ha eleget tanulsz, előbb-utóbb előre jutsz az életben, ha meg nem akkor a személyiséggel vannak gondok, ami szintén változtatható.
Az a gond, hogy az olyanok, mint te sírnak amiért sz*r a világ és mindenki kihasználja őket, pedig pont te vagy az, aki megmagyarázza magának, hogy nem tehet semmiről, más a hibás a te életedért..
"Sok ember diplomával se tud elhelyezkedni"
A diploma csak egy papír a tudásodról, nem egy papír ami automatikusan feljogosít egy munkahelyre.
Ne magyarázzad már nekem, hogy szar életem lenne.
Számomra álom az amit mások melónak neveznek, én szeretem amit csinálok és meg is fizetik.
De attól még amit te itt írsz f.aszág.
Főleg ez a 3-mat csinálsz belőle, az erősíti a többit.
Értem tehát ha én képzem az elmémet és a lelkemet és pénzt keresek, akkor vannak jó kapcsolataim és fit vagyok.
Vagy ha még röhejesebb helyzetbe akarod hozni magadat: ha képzem az elmém és a lelkem és edzem a testemet, abból máris lesznek kapcsolataim, és pénzem?
Most pont olyan hülyeséget mondtál mint mikor bebizonyították, hogy a Föld kerek, de mégis voltak primitív emberek akik azt mondták, hogy nem, a Föld lapos. holott bizonyítékok/észérvek voltak, amik igazolták, hogy kerek.
Csak ha belegondolsz...
Nem ilyen egyszerű az élet. És a feltevéseddel ellentétben ezt nem én tapasztalom, hanem azok az emberek akik nap mint nap bejönnek a kórházba a segítségemet kérni, mert sz.arnak látják az életüket...
azért, mert túl sok ember él a földön. a túlszaporodott emberiségben 1 embernek pl 10-100 másikat kell leküzdeni ahhoz, hogy emberi élete legyen. ebből logikusan következik, hogy 1 győztesre legalább 10 vesztes jut.
az, hogy ki milyen hátrányokkal születik, ami vesztésre vezeti, véletlenszerű és itt lényegtelen. de a többség valóban a megélhetési küszöb csapdájába esik, vagy az alá. jól mutatja, hogy a nemzeti vagyon a legtöbb országban kevesebb mint a nemzet 10%ának kezében összpontosul. ebből következik, hogy egyeseknek legalább tízszer jobb életük van, mint másoknak.
aki ezt nem tudja/akarja megérteni, elfogadni, az szellemileg/lelkileg képzésre szorul.
akik ezt már megértették, és tudnak, akarnak tenni ellene, azok szociálisan érzékeny és jótékony emberek.
Azért mert senki nem mondja nekik,hogy sikeresek lehetnek. Ezt hallják mindenhonnan,hogy "tanuljál, diplomázz le, legyen 30 szakmád és akkor majd dolgozhatsz havi 100 ezerért, vagy ha nem elmehetsz utcaseprőnek"
Aki meg gazdag és sikeres az meg lopta, meg különben is a k..va anyját az ilyeneknek.
És aztán kikerülnek az életbe és jéé tényleg nem diplomára kapnak munkát.
Sok ember szívesebben választja a könnyebb utat, ami azt jelenti, hogy nem tesz eleget a céljaiért semmilyen értelemben, csak stagnál egy helyben, mert a megszokás vezérli, fél kilépni a komfortzónájából és valami újba belekezdeni. Tőlük hallani azt, hogy "majd lesz valami" és hasonlók.
Aki ki akar törni bármilyen formában, meg tudja tenni, ha igazán akarja és szívvel-lélekkel csinálja azt, amit szeret. Persze kifogást könnyebb keresni. :)
az elmém és a lelkem és edzem a testemet, abból máris lesznek kapcsolataim, és pénzem.
tehát egy okos, jo fizikumu es elbűvölő személyiségű ember Szerinted nem vonzza az új kapcsolatokat es ezen keresztül a penzt, akkor te egy érdekes bolygón elsz :)
A két szép szemedért és az elbűvölő mosolyodért senki nem fog neked fizetni..
Állításoddal ellentétben én továbbra is úgy érzem, hogy neked egész életedben ki volt nyalva a segged.
De tudod mit legyél hülye. Azzal nekem aztán nem ártasz..
Csak ne állíts baromságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!