Soha nem tudtam röhögni a tévés komédiákon. Mindenki imádta körülöttem pl. a Jóbarátokat, én inkább untam. Viszont már gyerekként szakadtam a röhögéstől a Monty Pythonon, alig vártam a tévében Mr. Beant, meg a Csengetett Mylordot. Most felnőttként is szívesebben nézek meg ezerszer egy Family Guy részt mint mondjuk egy Így jártam anyátokkalt. Mindenki odavan azért a sorozatért, én is belenéztem, de egyszerűen nem ragadott meg, annyira egy erőltetett, mesterkélt szarnak éreztem. Talán ha 1-2 emberrel beszélgettem, akik szintén nem értik, mire fel az a hájp az Így jártak anyátokkal körül. Van összefüggés aközött, hogy rühellem ezt a sorozatot és sokkal jobban élvezek mondjuk egy L'art pour l'art-ot?
Én is a monty python - family guy - adventure time! vonalon mozgok elsősorban humort tekintve. Kiszámíthatatlan, random humor. Így jártam anyátokkal szerintem nem nevettetni készült, de ezek ellenére én jó szájízzel néztem végig, mint ahogy sok más non-nevettető sorozatot is (GoT, Breaking bad, House of cards, stb).
Amit viszont szinte mindenki imád és nekem a belem kifordul annyira gyengének érzem, az a stand-up comedy. Van 1-2 jó nemzetközi stand-upos, de itthon egyszerűen harmat gyenge, sótlan, másolt.
2014. ápr. 29. 00:45
12/17 anonim válasza:
Ha nem hoz lázba, hogy mi a véleménye másnak rólad akkor miért teszed fel a kérdést, hogy elcseszett vagy e? Ha biztos lennél önmagadban nem mások véleményét kérnéd ki. És ha kikéred és arra adsz akkor a kikérés nélküli véleményre is adsz, csak esetleg észre se veszed, és csak a negatív vetületét érzékeled, pl ingerültség formájában. Röhögés, szakadás, szarozás, rühellés, ezek nyilvánvaló szabadon eresztett érzelmeket mutatnak. Nem egy önuralmat sugalló egyén írta ki a kérdését, és aki magán nem tud uralkodni az ki van téve a környezetének befolyásának, és engedi, hogy az hatást gyakoroljon rá.
2014. ápr. 29. 10:12
13/17 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss kedves hetvenháromszázalék, neked mi a jó ég bajod van? Köszönöm, hogy jó alaposan kipszichoanalizáltál, de nem értem, miért érzed múlhatatlan szükségét annak, hogy belémvetíts olyan dolgokat, amihez az égadta világon semmi köze a kérdéshez. Ez egy szimpla kérdés volt, ami felmerült bennem, nem kell belemagyaráznod semmit. (és még csak nem is a kérdésre válaszoltál)
2014. ápr. 29. 11:37
14/17 anonim válasza:
Én pont olyan vagyok, mint te :D
2014. ápr. 29. 11:40
15/17 anonim válasza:
A válaszod megerősít a megállapításomban. :D Ha nem úgy volna ahogy felvázoltam akkor hidegen hagyna, és arra se méltatnál, hogy közöld velem gondolataid. Ne etesd a hülyéket azzal, hogy reagálsz rájuk. Magamra gondolok. :]
Nekem van elcseszett humorom, mert olyan dolgokon derülök amin más csak fogja a fejét. xD Pl egy ember felbas*za magát valami pitiáner dolgon. Ez annyira mulatságos számomra, hogy ihaj. Mikor annyit is csinálhatna, hogy simán tudomásul veszi és megy tovább, ennyi. :)
2014. ápr. 29. 15:26
16/17 anonim válasza:
Ha azt mondanák hogy lelőnek ha nem nézek family guy-t vagy jóbarátokat és a hasonló sz*rokat akkor se nézném!! Inkább a halál olyan gagyi, unalmas kis vígjátékok ezek semmi közük a való élethez!!!
2014. ápr. 29. 17:48
17/17 anonim válasza:
Az angol humor kicsit más, mint az amerikai.
Nekem is jobban bejönnek azok a brit sorozatok, amilyeneket Te írtál / a Csengetett, Mylord? pl. örök kedvenc /.
Én az amerikai sitcomok közül korábban az Egyről a kettőre ill. az Alf tetszett igazán A többi valahogy engem sem köt le.
A South Parkot és a Simpson családot bírom, igaz, azok rajzolt komédiák.
Ez van, tudod, ízlések és pofonok...
Én pl. nem bírom megnézni a Született feleségeket és a Szex és New Yorkot sem, hiába vannak tőle olyan sokan elájulva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!