Eléggé pattanásos a bőröm, és zsíros. Mivel lehetne
kezelni? Minden korombeli lánynak gyönyörű természetes
'babaposis' bőre van nuku pattanással. Én vagyok ilyen
elcseszett? :DD 13/L
Mindig azt eszem ami főzve van. Rendes főtt kaja, szendvicsek amikor suliba vagyok. Gyorskaja honaponta 1-2 alkalommal. Szeretem a zöldségeket, gyümiket amikor tehetem azt eszem. Olyan sok csokit nem szoktam enni mivel azon az elven élek, hogy előbb normális kaja...De utána nincsen kedvem csokizni. Nem tudom, mi mást tudnék írni...
2014. ápr. 21. 00:41
3/8 anonim válasza:
És zsírosan főznek anyudék? A zsír és a cukor az első számú okozója a pattanásoknak a hormonok után:D Próbálj csak vizet inni, és minél kevesebb tejterméket enni:)
2014. ápr. 21. 00:57
4/8 anonim válasza:
A pubertáns kor okozza nem az étel.Menj kozmetikushoz,kitisztítja.
2014. ápr. 21. 05:52
5/8 anonim válasza:
Nekem nem nagy a gáz a bőrömön, de néha nekem is kijönnek. Nekem az vált be, hogy valamennyi szódabikarbónát összekeverek citromlével, megvárom, míg véget ér a pezsgés, és ezt a keveréket teszem fel a problémás részre. 16l
2014. ápr. 21. 06:20
6/8 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy naponta arcmosás, ez este + utána pattis bőr elleni krém, reggel egy tisztítókendővel áttörlöm, hetente egyszer mitesszereltávolító tapasz + teafaolajjal törlöm át az arcom. Csak az olajokkal vigyázni kell, ne jusson a szádba!
2014. ápr. 21. 11:33
7/8 anonim válasza:
Mi az hogy nem számít, hogy mit eszik? Te hülye vagy?:D Jézusom.
Szerinted ha valaki belül rohad, mert a szervezete nem kapja meg amit kell, és le van terhelve finomított cukorral és telített zsírokkal, plusz nem kapja meg a szükséges folyadékot, akkor ragyogó, egészséges, hidratált, tiszta bőre lesz? Najó..:D persze, a hormonok, csak a hormonok!
2014. ápr. 21. 16:54
8/8 anonim válasza:
Nekem sincs 'babapopsis' bőröm, egy évvel idősebb vagyok nálad. Régebben sok húst és zsíros dolgot ettem, persze ez fel sem tűnt, addig amíg fel nem hagytam a hússal. 1 hét múlva már kezdett elfogadhatóan kinézni a bőröm, de még így is tele volt pattanással.
Szerintem próbáld meg, hogy mondjuk 1 vagy több hétig( vagy ameddig bírod :D ) csak natúr csirkemellet eszel, ha húsra vágysz, vagy halat. Csokit, vagy édességet se egyél nagyon és minden nap próbálj meg legalább 1 liter sima vizet meginni. Ha látod, hogy eredményes akkor folytasd, ha akarod, ha pedig nem, akkor nézz körül a többi kérdés között, mert rengeteg házi praktikát írnak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!