Létezik még érzelmes, értelmes srác, akit érdekel a művészet, és ez az elcseszett világ még cseszte el teljesen?
Figyelt kérdés
?2013. jún. 27. 22:09
2/18 anonim válasza:
Van hát, csak meg kell keresni. A művészet az elég tág fogalom, mire gondolsz? Mit takar neked a "nem elcseszett"?
4/18 A kérdező kommentje:
valami olyan dolog, ami mély, nem felszínes mint az emberek általában.
2013. jún. 27. 22:53
6/18 A kérdező kommentje:
privátban elmondom.
2013. jún. 27. 23:03
7/18 anonim válasza:
Hány évesnél vagy fiatalabb, vagy pont nem fiatalabb? :)
8/18 A kérdező kommentje:
25nél fiatalabb, de 15nél idősebb. :)
2013. jún. 28. 00:43
9/18 Bruce_Wayne válasza:
kevesen de biztos akadnak.Én már egy ideje igyekszem mentesíteni magam mindenféle agymosástól,ide is csak azért járok hátha sikerül még felnyitni egy két ember szemét, netán felébreszteni őket ébren alvó állapotukból.
10/18 anonim válasza:
Például én szeretem a művészetet, a természet képeket. A retro, klasszikus zenét.
Általában ezeket a témákat csak egyetemisták szeretik, vagy értik jobban, de én nem jártam egyetemre, ezen ágak szeretete alapból bennem van.
Nem szeretem a jövő cuccait, az csak elrontsa az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!