Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Létezik még érzelmes, értelmes...

Létezik még érzelmes, értelmes srác, akit érdekel a művészet, és ez az elcseszett világ még cseszte el teljesen?

Figyelt kérdés
?

2013. jún. 27. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én próbálok ilyen lenni és manaoság nem csak magamban, a beszédemben is. Pl először hülyeségből pl ha valaki tüsszemtett nem azt mondtam h "eks" hanem Kedves egészségedre barátom :D Majd az ilyen dolgok a mindennapjaimban automatikusak lettek. a szerdai érettségimen pl részben a beszélőkémmel és a jó fogalmazásmóddal nyertem el a tanárok gratulációját. A művészet annyiban érdekel h szeretek pl írni, dw nem csak verset vagy ilyesmiket hanem írni. Beszélgetni másokkal és kacifántos mély tartalommal bíró mondatokat kreálni. Sokan ezt úgy gondolják viccből csinálom, de nem. Ez okoz örömet, ez a művészetem. Ha gondolod írj privátot. 20f
2013. jún. 28. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ilyen f ismerősöm, ő színházaknak készít fényképeket, szokott színházba járni, videókat szerkeszteni, művészfilmeket nézni.
2013. jún. 30. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Zene (6 év zongora), festészet (festek is), irodalom (olvasok-írok). Mindenből egy keveset, de főleg festeni szeretek. Én nem vagyok agymosott, elb*szott tömegember (lásd: páwák), hanem a magam módján fejezem ki magam. :) szóval? Üzenet? 16f
2013. júl. 21. 08:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Mit értessz az alatt, hogy ,,érzelmes", és hogy a ,,világ még nem cseszte el teljesen"? :)

2013. júl. 21. 09:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Késtél 2 hónapot. "Elcsesztek."
2013. júl. 21. 13:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Én egy elcseszett érzelmes pasi vagyok! :)

Én meg olyan nőt keresek aki tud főzni és nincs elcseszve ,mint a nagyja ... :)

2013. júl. 21. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
nem
2013. júl. 21. 17:42
 18/18 anonim válasza:
Itt vagyok, verseket, dalszövegeket írok, zenélek, rajzoltam is régen :-)
2014. dec. 6. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!