Van itt nagyon gazdag ember aki mesélne?
Űdv!
A gazdagsághoz több út is vezethet, Például lottó vagy hogy beleszületsz a pénzbe! Vagy jókor vagy jó helyen!
De a pénzel az a baj hogy aki nem képes kezelni egy életet képes tönkre vágni! Sajnos ahogy idővel több pénzed lesz gondolok itt 50-100 Millió forintra úgy a emberek majd elkezdenek irigykedni!
Velem is ez történt hogy a barátaim elvárták hogy eltartsam őket. De ez egy másik hosszú történet!
Szóval a pénzt csak úgy éri meg keresni ha mellette képes vagyok boldog maradni! Én így élem az életem!
Az álmodozó képesség jó egy ideig amíg túlzásba nem viszed ! Lépni is kell hogy a álomból valóság legyen!
Szóval sok sikert a élethez,szükség lesz rá! :)
Még leírok valamit amit párválasztásnál szerintem nagyon előnyös! Szóval én nekem mindig is az volt a gondom hogy nem tudtam olyan nővel összejönni aki csak pénz miatt volna velem! Például első találkozáshoz busszal mentem megnézzem mit reagál! Szóval hónapok múlva mutattam egyre többet! Sajnos az életbe az emberek a pénzre jönnek mint a legyek! Legyen az testvér,rokon,barátnő,haverok mindenki tapadni fog a pénz szagára szóval néha jobb titokba tartani a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!