Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt nagyon gazdag ember...

Van itt nagyon gazdag ember aki mesélne?

Figyelt kérdés
Én 19 éves egyedül élő elég szegény srác vagyok .Minden álmom hogy egyszer én is sikeres és tehetős legyek és segithessek másokon . Lehet hogy nem kellene de nagyon álmodozó típus vagyok . Előre is köszi

2014. ápr. 26. 17:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
látom nagyon szeretnek az emberek, ha még egy anonym oldalon is 27 %od van.
2014. ápr. 26. 23:39
 12/27 anonim ***** válasza:
78%
Én ilyen vagyok... mindjárt mesélek is csak az oroszlánom összekarmolta a Maseratimat és most jött a fényező érte. Na de viccet félretéve olvasgasd a 100 leggazdagabb magyar vagy a világ leggazdagabb embereinek történetét meglepődsz majd sokan honnan indultak. Viszont van egy rossz hírem ha neked ezt a kérdést itt kellet feltedd és nem találtál a google segítségével valamit akkor sajnos sosem leszel tehetős mert az önállóságod az nem sok. Szóval ezen változtass.
2014. ápr. 27. 09:40
 13/27 anonim ***** válasza:
35%
#12 nem értek egyet. Mutathatja az önállótlanságot is, de nem minden esetben. Én igen ritkán használom a guglit, mert inkább beszélgetni szeretek. Az, hogy te és még milliók elfeledkeznek erről az opcióról, az nektek nem jó. Nem attól lesz életrevaló valaki, hogy az előre megrágott és rendszerezett infókat elolvassa a képernyőről. Disztingválni, válogatni haszontalan és hasznos infók között képes-e? A google nem lehet mentor, nem segíthet ebben, itt tapasztaltabb embertársak viszont rá tudnak világítani egyre, s másra.
2014. ápr. 27. 10:31
 14/27 A kérdező kommentje:

Igen. Jól látod utolsó

Nagyon sokat olvastam gazdag sikeres emeberek történeteit viszont annak akár 40-50 százaléka ia lehet másítás. Most igazi tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönök minden választ.

2014. ápr. 27. 10:47
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező!

Nem nulláról indultam, ezt elismerem. Tehetős családba születtem, de a szüleim nem raktak soha semmit a fenekem alá, mindenért meg kellett dolgoznom és mindennek következménye volt. Még mielőtt elindultam az általános iskolába, tudtam számolni, ismertem a bankjegyeket, nem csak a forintokat. Mindent lehet, ha valakinek van akarata, kitartása és főleg esze, talpraesettsége. Mindenesetre fontos a baráti kör is. Nekem pl. a barátaim 90%-a sikeres, okos ember. És nem idegroncsok. :) A legjobb befektetés szerintem mindig a tanulás. Rengeteg pénzt feltettem a tanulmányaimba, a szüleim ennek csak egy töredékét adta, a legtöbbet én magam kerestem meg különféle munkákkal, szolgáltatásokkal. Ma pedig megvan a gyümölcse. Ahhoz, hogy sikeres legyél, idő és türelem kell a fentebb felsoroltak mellett. Nem fog egyik napról a másikra menni. Sokan megpróbálnak majd lehúzni, szóval az öntudatod is nagyon rendben kell, hogy legyen. Ne hagyd, hogy tőled kisebb emberek, vagy veled egy szinten levők megmondják, hogy mit tegyél, kizárólag olyan emberek tanácsát fogadd meg, akik már sikeresek. Lehet, hogy pofára fogsz esni valamikor, de ez vele jár, amiben nincs kockázat, abban siker sincs. Ha van valami nagyon jó ötleted, akkor hamar fogsz találni befektetőket. ;)

2014. ápr. 27. 11:33
 16/27 anonim ***** válasza:
32%
csak aki tényleg sikerre vitte valószínűleg nem is hallott erről az oldalról, vagy ideje sincs itt beszélgetni erről ezért írtam h keressen a neten példának csak azt a kettőt írtam de pl ott van az első millióm című sorozat is abban sikeres hazai emberekkel vannak interjúk.
2014. ápr. 27. 11:33
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Tisztában vagyok azzal,hogy a tudás az egyik legnagyobb kincs és az tárja elénk a legtöbb lehetőséget ,de sajnos sosem volt lehetőségem jó iskolába járni azt tanulni ami igazán érdekel egyik vágyam pedig z ,hogy lediplomázzak .

Hiszek magamban hiszek abban hogy ha elég kitartásom van akkor sokra vihetem merek álmodozni viszont néha mikor kinyitom a szemem és körülnézek ebben a mocskos világban olyankor ezek az érzések úgy mond elhalványulnak... Úgy érzem többre kell vinnem egyszerűen nem bírom elfogadni,hogy ilyen nyomorult életet kell ,hogy éljek .... de szerintem nem csak én vagyok így ezzel.

2014. ápr. 27. 12:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Apámmal egyszer elmentünk az egyik ismerőséhez (üzletpartneréhez), és megkérdezte apukám tőle: "Hogy jutott el idáig?" Természetesen nem így, finomabban.

Ennyit mondott: "A tanulás, és a türelmesség, néha nem elég, mivel nem lehet minden esetben a semmiből feljutni egy magasabb szintre, drasztikus lépéseket is meg kell tenni néhanapján, hogy nyerjünk, ilyen a csalás, az átverés."

Szegény családban élt, nem tudott tanulni, mivel a családjának kellett segítenie. 18 éves korában elméletileg a vágóhídon dolgozott, 23 éves korában pedig elkezdte felépíteni a cégét, 40 éves most már ez az ember, és havi 7 milliót keres. Látszik rajta, hogy megfontolt ember, becsüli azt amire vitte, de látszik az is rajta, amit minden ilyen emberen látok: A pénz varázsában él. Nem szált el, nem nagyképű, ma is találkozok még vele, csak látszik rajta, hogy többet akarok.

2014. ápr. 27. 13:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
az vagyok aki a google-t javasolta:D Nem feltélenül fontos, hogy annyi iskolát kijárj. Az a lényeg hogy amit csinálsz azt jól csináld és a legjobb tudásod szerint. Kitanulhatsz egy szakmát is pl gázszerelő és ezzel is kereshetsz nagyon jól pláne ha kialakul az ügyfélköröd és csinálsz egy vállalkozást rá de ez csak egy példa volt. Sok keresett szakma van.
2014. ápr. 27. 18:26
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Hát, tudjátok, ehhez ennél többet nem érdemes hozzátenni: [link]
2014. ápr. 27. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!