Van itt nagyon gazdag ember aki mesélne?
Igen. Jól látod utolsó
Nagyon sokat olvastam gazdag sikeres emeberek történeteit viszont annak akár 40-50 százaléka ia lehet másítás. Most igazi tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönök minden választ.
Kedves kérdező!
Nem nulláról indultam, ezt elismerem. Tehetős családba születtem, de a szüleim nem raktak soha semmit a fenekem alá, mindenért meg kellett dolgoznom és mindennek következménye volt. Még mielőtt elindultam az általános iskolába, tudtam számolni, ismertem a bankjegyeket, nem csak a forintokat. Mindent lehet, ha valakinek van akarata, kitartása és főleg esze, talpraesettsége. Mindenesetre fontos a baráti kör is. Nekem pl. a barátaim 90%-a sikeres, okos ember. És nem idegroncsok. :) A legjobb befektetés szerintem mindig a tanulás. Rengeteg pénzt feltettem a tanulmányaimba, a szüleim ennek csak egy töredékét adta, a legtöbbet én magam kerestem meg különféle munkákkal, szolgáltatásokkal. Ma pedig megvan a gyümölcse. Ahhoz, hogy sikeres legyél, idő és türelem kell a fentebb felsoroltak mellett. Nem fog egyik napról a másikra menni. Sokan megpróbálnak majd lehúzni, szóval az öntudatod is nagyon rendben kell, hogy legyen. Ne hagyd, hogy tőled kisebb emberek, vagy veled egy szinten levők megmondják, hogy mit tegyél, kizárólag olyan emberek tanácsát fogadd meg, akik már sikeresek. Lehet, hogy pofára fogsz esni valamikor, de ez vele jár, amiben nincs kockázat, abban siker sincs. Ha van valami nagyon jó ötleted, akkor hamar fogsz találni befektetőket. ;)
Köszönöm a válaszokat !
Tisztában vagyok azzal,hogy a tudás az egyik legnagyobb kincs és az tárja elénk a legtöbb lehetőséget ,de sajnos sosem volt lehetőségem jó iskolába járni azt tanulni ami igazán érdekel egyik vágyam pedig z ,hogy lediplomázzak .
Hiszek magamban hiszek abban hogy ha elég kitartásom van akkor sokra vihetem merek álmodozni viszont néha mikor kinyitom a szemem és körülnézek ebben a mocskos világban olyankor ezek az érzések úgy mond elhalványulnak... Úgy érzem többre kell vinnem egyszerűen nem bírom elfogadni,hogy ilyen nyomorult életet kell ,hogy éljek .... de szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
Kedves kérdező!
Apámmal egyszer elmentünk az egyik ismerőséhez (üzletpartneréhez), és megkérdezte apukám tőle: "Hogy jutott el idáig?" Természetesen nem így, finomabban.
Ennyit mondott: "A tanulás, és a türelmesség, néha nem elég, mivel nem lehet minden esetben a semmiből feljutni egy magasabb szintre, drasztikus lépéseket is meg kell tenni néhanapján, hogy nyerjünk, ilyen a csalás, az átverés."
Szegény családban élt, nem tudott tanulni, mivel a családjának kellett segítenie. 18 éves korában elméletileg a vágóhídon dolgozott, 23 éves korában pedig elkezdte felépíteni a cégét, 40 éves most már ez az ember, és havi 7 milliót keres. Látszik rajta, hogy megfontolt ember, becsüli azt amire vitte, de látszik az is rajta, amit minden ilyen emberen látok: A pénz varázsában él. Nem szált el, nem nagyképű, ma is találkozok még vele, csak látszik rajta, hogy többet akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!