Miért lett ilyen?
Van egy 16 éves baratnom akit mar 8 eve hogy ismerek ..mindig is nagyon kedves,segitokesz,csendes,visszahúzodo lany volt...szeretett segiteni ott ahol csak tudott sokszor meg annak is segitett akik őt sértegették..ez igyis ment egy darabig DE aztan jott a kozepsuli ( jo tanulo volt általanosba) es a szulei a kepességehez kepest joval nehezebb suliba irattak be (en magam se tudom h h de felvették) aztan ahogy megkezdodott a suli es teltek a honapok a jegyei egyre rosszabbak lettek...annyira hogy angolbol es matekbol csak egyese volt !!!!!!! mindig irta nekem hogy otthon ezert ot hogy szidjak es neha bantjak is...sokszor jott hozzam sirva...amikor megbukott haza se mert menni elmondasa szerint ongyilkos akart lenni mert annyira felt hazamenni. Szerencsere ra tudtam venni h menjen haza azt mondta h amikor hazament nagyon leszidtak es megszegyenitettek.... . eltelt par honap Uj suliba ment viszont mar ra se ismerni gonosz lett,mindenkinek csak a rosszat akarja,udvariatlan,csunyanbeszel ...kinevet ,csufol masokat stb...! kulsolegis megvaltozott...levan fogyva es a hajat is vorosre festette !
Nagyon megkoszonnem ha valaki / valakik kommentbe irnanak pa
r dolgot nekem hogy szerintuk miert valt ilyenne !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!