Mit csináljak ha a haverunk gazdag lett és beképzelt?
Hát lehet hogy érdemes lesz ezt a barátságot szép lassan leépíteni. Ha ennyire különbnek érzi magát akkor keressen magának gazdag barátokat. Én személy szerint ha milliárdokat nyernék a lottón, még akkor sem néznék máshogyan a barátaimra, tőlem jöhetnének zsákruhában is, csak legyünk együtt :)
Attól meg még nem számít sikeresnek hogy a segge alá toltak egy céget. Nem árt ha tudja. Meg azt is hogy magasról lehet a legnagyobbat esni és akkor már késő lesz sírni a haverok után.
ennyi idősen esélytelen lesz felébreszteni.
kezeljétek ugyanúgy,mint előtte és legközelebb beszéljétek meg,hogy mindenki szabadidőben menjen hozzá.
Én nem kaptam a szüleimtől se házat, se céget, de én is beszólnék a csajoknak (és nekem is beszólnának) akikkel együtt lógunk, ha valamelyikünk macinaciban toppana be. Picit csúfolnánk őt a többiekkel, aztán jót röhögnénk az egészen és senki nem sértődne meg.
Am üljetek le egy percre és gondoljatok bele: ti hogyan fogadnátok az ő helyzetét? Most a fotelból könnyű mondani, hogy én nem változnék, de ez egyszerűen nem igaz... a pénz, a siker megváltoztatja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!