Csak én érzem így, vagy tényleg ez lett? 17L
Igen, én is így vettem észre.
Egy "hétköznapi" nőtől elvárják, hogy olyan legyen, mint a sztárok. Tökéletes alak, frizura, smink, stb., mintha a kifutóról vagy egy divatújság címlapjáról léptél volna le.
Persze a sztároknak ez a foglalkozásuk, hogy jól nézzenek ki. Egy átlagember nem tud mindig olyan lenni. És a hétköznapokban jó "átlagosnak" lenni. De már sokan mindennap úgy mászkálnak az utcán, mintha mindig buliban vagy valamilyen eseményen lennének.
Akiknél létezik az átlagos kategória, azok szerintem fogalmatlan, felszínes tizenévesek szintjén vannak, azonban tényleg egyre magasabb a mérce az ilyeneknél, de nem is meglepő.
Személy szerint nálam 2 kategória létezik, tetszik valaki, vagy nem tetszik és ezek csupán a személyes megítélésemet mutatják és például nem jelentik azt, hogy aki nekem nem tetszik az nem szép másoknak, vagy aki nekem tetszik, az mindenki másnak is tetszik.
Ebből kiindulva mondom, hogy ez az átlagos kategória egy vicc, amit remélhetőleg majd kinőnek a fiatalok és megtanulják értékelni a másik embert teljes egészében.
Téged pedig ne zavarjon az, hogy esetleg az átlagos kategóriába tartozol egyesek szerint, mert nem számít semmit. Le merem fogadni, hogy te is vagy legalább annyira szép, mint azok, akiket a jó csajok közé sorolnak.
Hát akkor úgy látszik, tényleg van alapja ennek... köszönöm a normális válaszokat! :)
Utolsó. nem értem, miért baj ha 17 évesen gondolkodok ilyenen?
Nem értem a lányokat/nőket. Rengeteg olyan nőt ismerek, akik folyamatosan azon keseregnek, hogy miért nem olyan szépek, miért csak átlagosan néznek ki, nekik miért nem ...
Közben észre sem veszik, hogy mennyire aranyosak és vonzóak. Ne azoknak a felszínes férfiaknak akarjatok megfelelni akik "divatkatalógusból" választanak párt maguknak. Igenis szépek vagytok és biztosan találtok olyan fiút/férfit magatoknak akinek TI lesztek a legszebbek a világon. A többinek meg tojni a fejére :)
Vicces, mert én imádom az átlagot/ az átlagos dolgokat. Számomra ez nem leminősítő jelző. Vannak nők akik valóban gyönyörűek és szinte nem is foglalkoznak mással a külsőn kívül. De elfelejtenek élni, olyan egyszerű dolgoknak örülni aminek lehet hogy te átlagos lányként még tudsz. Van olyan barátnőm, aki nagyon sok baráti találkozót lemond, mert éppen a haja nem tökéletes, vagy a körme nincs kifestve....
Persze minden nőnek fontos hogy csinos legyen, de nem hiszem hogy a tökéletességre kell hajtani. Szerencsére idővel az ember erre rájön, de sajnos akad aki harmincon túl is előtérbe helyezi a külsőt és fontosabbnak tartja mint bármi mást.
Egy átlagos lány nekem semmivel se ér többet az átlagon alulinál.
A mai átlagos lányok többsége csak azt hiszi szép, okos, körülötte forog a világ. Ez természetesen nem így van.
Mindenki azt mondja, magasak az elvárásaim, pedig szerintem rettentően alacsonyak: Legyen a lány kedves, barátságos, ne flegmázzon, tudjon normálisan írni, fogalmazni. Kinézetre: Legyen vékony, és "esztétikus". Tetsszen. Ennyi a lényeg.
Ha ezeknek az elvárásoknak nehéz megfelelni, nem a srácokkal van baj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!