Miért lett divat kérdéseket válasz nélkül hagyni?
Nem egyszer tapasztaltam,hogy várok egy kérdésre(ami normális,nem költői, nem sértő és hasonlók) csak láttamozás jön,semmi más.
Még egy "sok sikert", úgy szintén nem bántó célzattal, is csak egy láttamozást érdemel.
De ha nekem úgy jön össze,hogy éppen válaszolnék egy kérdésre, de egy pillanat alatt el kell mennem a géptől,még én érzem magam *zarul, hogy ott hagytam válasz nélkül a kérdést.
(még mielőtt jönnének a "nincs jobb dolgod?" kérdések. Ez a kérdésfeltevés itt a gyakorira kb. csak 5 perc volt)
Már régimódi az,aki úgy gondolja,hogy kérdésre válasz szükséges?

Jó, face-ra értettem.:D
Mert ilyen gyakorikerdesek,meg ilyen oldalakon az van,hogy az válaszol,aki tud.

Hát én az olyan kérdésekre és üzikre nem válaszolok, amik idegesítőek, unalmasak, irritálóak, vagyis ez nálam egyenlő azzal, hogy "vedd már észre magad." Vagy esetleg nem érek rá szimplán, mert nem mindenkinek a facebook az élete.
Gondold végig, hogy tényleg olyanoknak irkálsz-e, akik szeretnének veled beszélgetni. És hogy mennyire lényeges, amit kérdezel. :D
Meg valahol abba kell hagyni a beszélgetést, különben egy örök, semmitmondó társalgásban ragad az ember.

Köszi a válaszokat.:)
Oké,persze,egyszer abba kell hagyni a beszélgetést..)
De az történhet azzal is,hogy nem láttamozza a kérdést vagy szimplán elköszön.:D
Nem face az életem.:)
Azt meg nem tudom,mennyire akarnak azok az emberek velem beszélgetni.:D Az,hogy én mit gondolok,hogy vajon,ő akar-e beszélni,az meg nem biztos,hogy egyenlő a valósággal.
És persze azt se mondják,hogy: nem akarok veled beszélni.
Nem hiszem,hogy az összetettség lenne a hátráltató ok.:D Inkább a "nem érdekel,akkor se, ha esetleg engem is érint",meg "unom",meg "nem akarok vele beszélni".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!