Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek alapján tényleg nem...

Ezek alapján tényleg nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

Nem rég megismertem valakit, aki azt mondta, hogy ezek alapján nem barátkozik velem, mert nem lehet normális. Amiket megtudott rólam: 16 vagyok (és lány), apámmal élek, szeretek esténként késő estig a városban lenni, punk rockot hallgatok, kirúgtak a suliból és az egyetlen "ember" akiben megbízok az a kutyám.

De még csak esélyt sem adott elmagyarázni mindent...

Apámmal élek, mert anyukám 2 éves koromban meghalt (de apám rendesen nevel, sőt, elég szigorú). Szeretek este a városban lenni, mert olyan szép és egy csomó furcsa jófej alakkal lehet találkozni (akikkel mellesleg tök közvetlenül el lehet beszélgetni. De elég ritkán enged el apu, nem mászkálok minden nap a városban, max hétvégente). Punk rockot hallgatok, mert az jó és imádom. Kirúgtak a suliból, mert az osztálytársaim szekáltak én meg nem hagytam magam és elég sokszor megütöttem őket (én nem tudok elhallgatni, félrevonulni és hagyni, hogy bántsanak). A kutyámban bízok, mert egyedül benne nem csalódtam még soha.

Most komolyan annyira rossz ember volnék, hogy az emberek meg sem akarnak rendesen ismerni? A legtöbb dologról az életemben nem tehetek, amikről meg igen, azok sem eget rengető és annyira rossz dolgok...

2014. ápr. 23. 07:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem az a srác hülye.. xD

Dehogy vagy rossz ember, ezek alapján képtelenség.. azt a fiút meg sz...rd le, majd lesz másik :)

de.. ezek szerint akkor most melózol, vagy még nem?

A punk rockot nem ismerem, de mivel rock ,így rossz nem lehet :)

2014. ápr. 23. 07:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi:) Melót keresek, mert valamit kell csinálni. A punk rock meg nagyon jó XD
2014. ápr. 23. 07:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.. melyik együttest bírod? Belehallgatnék én is.. adsz linket? :)

Amúgy.. igen, én se bízok meg túl sok emberben.. hogy őszinte legye, csak egy emberrel.. vagyis vele sem, egy dolgot még neki se mondtam el...

2014. ápr. 23. 08:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért óvatosan ezekkel a közvetlen jófejekkel. Nem mindig azt mutatják ami az igazi szándékuk, te meg tapasztalatlan vagy még (pár év múlva, visszatekintve te is ezt mondod majd). Suli téma meg.. teljes képet nem adtál erről, de gondolom, hogy volt egy olyan aspektus, hogy kinéztek, mert más vagy, ezért támadtak, te meg vissza. Ez nem a világvége, hogy egy osztályközösségbe nem passzoltál és sok esetben nem feltétlenül van klasszikus értelemben vett hibás, csak nem passzoltatok egymáshoz. Nincs azzal baj, ha nem vagy egyentermék. Ja, eltérsz a normálistól, amitől ha eltér valaki, rögtön veszélyes, furcsa, bolond, no comment. Visszacibálnak a saját közhelyes, egyenszintjükre, mert aki kilóg, attól félnek. Ezt jó, ha tudod, de nem kell törődnöd vele, jelenség, de ha te több vagy ennél vagy más, akkor hagyd meg az ő kis sportjuknak ezt.

Azért egy esti gimibe iratkozz be, mert cudar élet vár rád ilyen végzettséggel.

2014. ápr. 23. 08:09
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam különlegesnek, aki nem való a többi közé, csak másnak. És igen, tudom, hogy hogy kezelik az emberek azokat, akik mások. Valamiért úgy vannak vele, hogy a másság rossz... Megváltoztatni meg nem tudom őket, de legalább magamért ki tudok állni (amit sok esetben másokért is megteszek, ha rászolgált és olyan a helyzet).

És igen, tudom, hogy tanulnom kell, fogok is, én sem úgy terveztem, hogy "kicsapatom magam" és leszarom, mert nem, vannak céljaim, csak ez most kicsit közbevágott.

Itt van pár kedvenc:

https://www.youtube.com/watch?v=qO-mSLxih-c

https://www.youtube.com/watch?v=9-SQGOYOjxs

https://www.youtube.com/watch?v=6nQCxwneUwA

https://www.youtube.com/watch?v=QnbvOi4SpSk

https://www.youtube.com/watch?v=bmtbg5b7_Aw

https://www.youtube.com/watch?v=f0EQlIzPowM

Ezekért folyton nagyot dobban a szívem:)

2014. ápr. 23. 09:23
 6/11 anonim ***** válasza:

De bizony, nagyon is! :)

Nem rossz ember vagy, és nem "nemnormális" ember vagy, hanem egy sérült, bizalmatlan de nagyon sok belső erővel bíró emberke.

Olyan paist keress, aki a belsődet értékeli, a kincseidet, átlát a pajzsodon, önmaga sem átlagos és főleg elfogad és nem bírál.

Súgok: a nőiesebb pasik között keresgélj. Ők az elfogadóbbak.

És én a helyedben keresnék egy ifjúsági pszichiátert. Oda a normálisak járnak, akik a sérüléseikkel, a sebeikkel nem bírnak a társadalomban létezni és tenni szeretnének ellene. A nemnormálisakat ilyen helyre mindig viszik, és általában nem sokat lehet velük kezdeni (csak muszáj).

2014. ápr. 23. 09:49
 7/11 anonim válasza:
nyugi, miért ne lennél normális?..elárulok neked valamit: 17 éves lány vagyok,én sem jövök ki túl jól az osztálytársaimmal,viszont rengeteg kedves ismerősöm van...igyekezem olyanokkal körülvenni magam, akik elfogadnak régebben a legjobb barátom a szegény kisbárányom volt, azóta pedig a cicám...állandóan beszélek(tem) hozzájuk, imádok esténként sétálni...főleg egyedül, és gyakran vonulok el rajyolgatni, zenét hallgatni, pedig abszolút nem vagyok egy antiszociális alkat
2014. ápr. 23. 11:29
 8/11 anonim ***** válasza:

ha tényleg punkrocker vagy akkor nem érdekel, normális vagy e vagy sem.

olyan zenét hallgass, amit értesz is, és van értelmes mondanivalója.

ilyen jellemmel is találhatsz barátokat, járj koncertekre, vagy hasonló közösségi oldalakra.

2014. ápr. 23. 12:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Akkor tehát nem bennem van a hiba, ez megnyugtatott.
2014. ápr. 23. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
még mindig nem érted, de mindegy, majd 4-10 év múlva.
2014. ápr. 24. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!