Normális cigi töltő milyen ami nem elektromos és trafikban is kapható? Márka, név alapján? Ki milyet használ?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 21:53
1/6 anonim válasza:
Én 2 évig Columbust használtam, aztán tönkrement és azóta Primust használok ami szerintem jobb mint a Columbus, de lehet neked pont a Columbus tetszene jobban.
2/6 A kérdező kommentje:
Aha,és mennyibe kerül?trafikba vetted?
2014. márc. 24. 16:02
3/6 anonim válasza:
A Columbus anno 7-800ft körül volt azt még sima kisboltban vettem, akkor még nem voltak dohányboltok.A Primust már dohányboltban vettem tavaly nyáron, az úgy emlékszem egy ezres volt.De vannak töltők már 500 forintért is.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi,hüvelyből mekkora a legkisebb kiszerelés,és mennyi? ha tudod :)
2014. márc. 24. 18:40
5/6 anonim válasza:
Én Angel márkájú töltőt használok, dohányboltban vettem 450FT-ért, hibátlanul teszi a dolgát, kb. fél éve használom.
6/6 A kérdező kommentje:
és milyen hüvelyt használsz?
2014. márc. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!