Figyelmen kívül hagyjátok azt aki nem néz a szemetekbe?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy barátkozós típus, úgy érzem mindig figyelmen kívül hagynak az emberek. Persze szeretnék barátkozni, de mintha engem nem akarnának meghallgatni, vagy észre se vennék, hogy beszélek pl egy baráti társaságban. Lehet azért mert nem keresem a szemkontaktust? Ha mások szemébe nézek sose tudok normálisan beszélni, elakadok, felcserélem a szavakat. Eddig csak a párommal tudtam úgy beszélni, hogy a szemébe néztem és értelmeset is mondtam. Másoknál csak oda-oda tekintgetek hogy figyelnek e rám de általában nem a válasz2014. ápr. 16. 22:47
2/4 anonim válasza:
Ezzel én is igy vagyok, de ez mind azért, mert zavarban vagyok.En nem hagyom figyelmen kivül, de engem az amugyis annyira zavar, amikor annyira belenéznek a szemeimbe, és vizslatnak is, persze, hogy zavarba jövök. Most már ugy próbálok rövidebb ideig szemkontaktust létesiteni, gyakorold te is.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma próbálkoztam vele láttam is hogy jobban odafigyeltek (vagy beképzeltem) de inkább csak átnéztem rajtuk mármint nem fókuszáltam csak a fejem feléjük fordítottam
2014. ápr. 16. 23:00
4/4 anonim válasza:
Azt mondják ha nem nézünk bele az ember szemébe hazudunk. lehet ezert nem figyelnek ugy.. en ra figyelek arra akihez beszelek, de attol o nem figyel ram.. szoval nem mindig attol fugg h bele nezel-e a szemebe, vagy sem.. szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!