Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy hagyjam figyelmen kívül...

Hogy hagyjam figyelmen kívül a beszólásaikat?

Figyelt kérdés

Jött ebben az évben néhány nagyon "vicces" gyerek az osztályba, akiknek legfőbb szórakozásuk hogy másokat sértegetnek, és minden egyes mozdulatukat bírálják. Engem mindennél jobban idegesítenek, és nem tudom hogyan kezeljem a bunkóságaikat. Előfordul hogy visszaszólok, akkor idegbetegnek tartanak, ha meg nem akkor valami idiótának és még jobban felbátorodnak. Ha csak nevetek rajtuk, akkor meg arra tesznek megjegyzést. Egyszerűen kiállhatatlanok. Nem csak nekem szólnak be, de én veszem a legkomolyabban, és mivel ezt látják rajtam még durvábban csinálják.

Megkeserítik az életemet, általánosban is mindig én voltam a célpont, és utálom a negatív kritikát. Nincs semmi önbizalmam az utóbbi időben, és néha sírni támad kedvem.

Hogy vegyem semmibe őket? Nekem ez sosem ment, tudom, nagyon nyavalygósan hangzik, de az osztályban a többi fiút is ellenem fordítják, ráadásul mindenkivel ingerlékeny leszek. Most is nagyon zaklatottnak érzem magam. Nem akarok konkrét példát írni, hátha valaki felismeri, de olyat mondtak, hogy irtó dühös lettem.

Köszönöm annak aki végigolvassa, és még tanácsot is ad. :)

2014. febr. 7. 22:03
 1/7 anonim válasza:
Húzz be annak aki basztat.Nem veccelek ők fognak veled haverkodni vagy leszarják majd a fejed.
2014. febr. 7. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Hosszú kérdésedből kihagytad, hogy fiú vagy-e vagy lány.

Ha fiú vagy, hát nem tudom hogy lesz belőled Clint Eastwood?

Ha lány vagy, akkor egy imádnivalóan finom lelkű, kedves teremtés vagy!

2014. febr. 7. 22:25
 3/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok. :)
2014. febr. 7. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Vedd úgy, hogy gondolatban megsimogattam a hajadat!
2014. febr. 7. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:

ismerős a helyzet.

a megoldás: tojd le őket vastagon. gondolom vannak a sulin kívül normális barátaid, a suliban töltött időt meg valahogy túléled. órán figyelj a tanárra, szünetben olvass valami izgalmas könyvet, vagy menj ki sétálni az udvarra, akár egyedül, vagy más emberekkel, akikkel normálisan lehet beszélgetni.

elhiszem hogy nehéz ezt kibírni, de minél inkább figyelmen kívül hagyod őket, annál hamarabb leszállnak rólad.

2014. febr. 8. 10:00
 6/7 anonim válasza:
Első vagyok.Visszavonom a válaszom lányok ne verekedjenek! :D
2014. febr. 8. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Verekedhetnek lányok is...de nem ez a lényeg, azt írtad most jöttek. Gondolom beilleszkedési problémával küzdenek, szóval ignoráld a hülyeségeiket. Csak azért csinálják, mert nem tudják hol a helyük. Amúgy meg rövid életed lesz, ha folyamatosan stresszelsz :D Ülj távol tőlük, szünetben kerüld el őket. Kitartás.
2014. febr. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!