Idáig fajult a világ?
Figyelt kérdés
Már én érzem rosszul magam attól, amiket emberek találnak ki rólam. Nem érdekelne a dolog, ha ezek az emberek nem a közeli ismerőseim lennének, és nem apukámnak mondanának olyanokat, hogy nagy a pofám a férfiakkal, meg hogy kur.va vagyok stb... És mindezt vele egykorú emberek terjesztik. Nem értem miért találnak ki ilyen dolgokat, és azt főleg nem, hogy miért kell terjeszteni, miért kell engem rossz színben feltüntetni?2014. ápr. 16. 14:52
1/4 anonim válasza:
sok rossz indulatú ember van és egyre kevesebb normális ember:(
2/4 anonim válasza:
Mit vársz, vállveregetést? Én előbb pár konkrét sztorit várnék. Ne kelljen már ezt mindig elmondani. Hány éves vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
ennek a férfinak a lánya mindig is irigy volt rám, illetve az exem nagy haverja neki, a másik idősebb férfinak a fia kikezdett velem, akit visszautasítottam.
2014. ápr. 16. 15:31
4/4 anonim válasza:
Ilyenek az emberek. Van olyan látásból sztorikat tud ki találni a másikról mert nem szimpi neki. Nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!