Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elképzelhető, hogy a nők...

Elképzelhető, hogy a nők azért hordanak szoknyát (akár tudat alatt is), hogy felhívják magukra a férfiak figyelmét?

Figyelt kérdés

Én férfiként nem nagyon szeretem nőkön a szoknyát.. Illetve, azokon a nőkön nem, akikről tudom, hogy van barátjuk, vagy férjük. Szerintem, aki párkapcsolatban él, az ne akarja más férfiak figyelmét magára vonni.

A férfiaknak ösztönösen beindul a fantáziája egy kivillantott combtól és már gondolatban el is kezdik vetkőztetni a lányt/nőt. Aki meg igazán szereti a párját, annak nincs szüksége más férfiak elismerésére.. Szerintem..

2014. ápr. 14. 20:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Aki párkapcsolatban él miért ne akarhatná más férfiak figyelmét felkelteni??

Én szeretem ha megnéznek, mindig is szerettem függetlenül attól, hogy volt éppen barátom vagy nem.

Ez semmit nem jelent, nem akarok mást csak szimplán jól esik.

Bár én nem hordok szoknyát, de ettől függetlenül fel tudok úgy öltözni, hogy a pasik jobban megbámulnak mint egy szoknyás nőt.

Aki csinosan öltözik az azért öltözik úgy mert szeret szép lenni, szeretne másoknak is tetszeni nem csak magának. Bár ha magadnak tetszel akkor az érezhető a kisugárzásodon és akkor már másoknak is tetszel, mert bizony a kisugárzáson több múlik mint magán a ruhán.

Én legfőképpen magamnak öltözök, hiába mondja mindenki egy adott ruhadarabra hogy az milyen jó, ha nekem nem tetszik akkor nem fogom felvenni.

A férfiak is akarnak tetszeni a nőknek, legalábbis a többség.

Szerintem ez normális dolog, mit kell ezen kiakadni?

2014. ápr. 15. 15:52
 32/47 anonim válasza:
71%

10-es hozzászóló vagyok!

Felesleges vitázni.Főleg a nők ne erőltessék azt,hogy őket nem érdekli más mit gondol róluk.Ne legyünk már ennyire antiszocik! Mindenkit érdekel..még azt is aki tagadja.Akit tényleg nem érdekel,az nem ebben a Világban él. Persze,van mikor olyan napja van az embernek,hogy tele van a töke mindennel,akkor valószínűleg más is köti le a gondolatait .(problémák,munka,stb.)Nem lehet mindig a másik nemű egyéneken morfondírozni. De az kizárt,hogy mindig így történne.Bár ezt a nők soha sem fogják bevallani. Persze ha egy jóképű egyén fordulna utánuk,akkor az jólesne nekik.(Még ha párjuk is van mellette) Blahh..

2014. ápr. 15. 17:52
 33/47 anonim ***** válasza:
30%

A evolúció meg smafu. :D

Egyébként a nők pl a leggingsel sincsenek tisztában!

Azért hordják mert kényelmes, pedig eléggé szexis és beindul a fantázia, egyébként nem lehetne hordani csak szoknyával!!! Pontosan azért hordják hogy megnézzék őket!

Te sem azért akarsz sportkocsit/ szép házat, hogy aztán szarral bekend és az erdőbe tárold!

2014. ápr. 16. 02:56
 34/47 anonim ***** válasza:
96%
32: persze hogy erdekel, de csak annyira,hogy az utcan az emberek(nok es ferfiak) ne rohogjenek ki, ne tartsanak se bohocnak, se igenytelennek, de nem arrol van szo, hogy a ferfiaknak riszalnam a fenekemet. Nekem nincs igenyem arra, hogy a pasik nyalcsorgatva nezzenek, ha egy kollegaNO megjegyzi, hogy jol all az uj ruham es csinos, az mar boven eleg.
2014. ápr. 16. 08:02
 35/47 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező, ilyen kérdésnél célszerű odaírni,h csak férfiak válaszoljanak, mert a nők úgyis csak hisztizni, terelni és sértegetni fognak, vagy erőltetik ezt "bunkóférfis" gúnyolódást, érdemben úgyse tudnak hozzászólni.

az a baj,h ne sértődj meg,de nem ismered a nőket. Ha ismernéd, tudnád,h egy nő szavára sokat nem kell adni. Ha megkérdezel egy nőt,h miért öltözik kihívóan, nem fog egyenes választ adni, és nem is biztos,h tudatosan hazudik, ugyanis sok nő a saját működésével sincs tisztában.

Szóval egy nő sosem (csak) a barátja miatt szépítkezik vagy öltözik kihívóan, hanem mindenkinek tetszeni akar, férfiaknak, rivális nőknek. egy nő ha viszonylag jól néz ki, akkor szinte mindenhez a testét és nőiességét hívja segítségül, nem véletlenül járnak miniszoknyában állásinterjúra meg mély dekoltázzsal vizsgákra, ezen kívül a legtöbb nőnek a teste az egyetlen eszköze arra,h növelje az önbizalmát.

"Aki meg igazán szereti a párját, annak nincs szüksége más férfiak elismerésére.. Szerintem.."

:D

ó, dehogynem. jobb ha beletörődsz, minden nőnek szüksége van megerősítésre, ezért akkor is rázna fogják a hátsójukat,h megbámulják őket, ha barátjuk van. egyszerűen így működnek a nők. belebetegednének, ha nem bámulnák meg őket. egyébként meg ha tényleg csak a barátjuk akarnának tetszeni, akkor az ő véleményre adnának, nem a "barinőkére", meg nem sminkelnék magukat akkor is, ha egyedül a barátjuk nélkül mennek vhova.

2014. ápr. 19. 07:53
 36/47 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, egy párkapcsolatban élő nő is lehet önbizalomhiányos."

abba is jobb, ha beletörődsz,h a nők 99%-a teljesen önbizalomhiányos és önértékelési zavar küzd. Egyszerűen ez női betegség. Nekem még a nagymellű lányismerőm is, akit minden 2. férfi leszólított az utcán, folyamatosan nyivákolt,h ronda meg nem kell a férfiaknak.

Egyébként beleolvastam a hozzászólásokba. Nem is reagálok rá, tipikus női terelések és mellbeszélések, ja maguknak akarnak tetszeni nyilván:D. azért is pózol minden 2. nő a facebookon, mert magának akar tetszeni. felesleges velük vitázni is, a gondolkodás és a logika nem a nők asztala, ez van

2014. ápr. 19. 07:59
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

„10-es hozzászóló vagyok!

Felesleges vitázni.Főleg a nők ne erőltessék azt,hogy őket nem érdekli más mit gondol róluk.Ne legyünk már ennyire antiszocik! Mindenkit érdekel..még azt is aki tagadja.Akit tényleg nem érdekel,az nem ebben a Világban él. Persze,van mikor olyan napja van az embernek,hogy tele van a töke mindennel,akkor valószínűleg más is köti le a gondolatait .(problémák,munka,stb.)Nem lehet mindig a másik nemű egyéneken morfondírozni. De az kizárt,hogy mindig így történne.Bár ezt a nők soha sem fogják bevallani. Persze ha egy jóképű egyén fordulna utánuk,akkor az jólesne nekik.(Még ha párjuk is van mellette) Blahh..”

ha arra gondolsz, nőkkel tényleg felesleges vitázni, mivel érzelmi és nem logikus lények, pont ezért többségüknél a vita kimerül abban, h személyeskednek és megpróbálják „legyőzni” a vitapartnert, nem az igazság érdekli őket hanem hogy mindenképpen megnyerjék a vitát, és megalázzák a vitapartnert. Nem véletlen,h amikor egy nővel nem értesz egyet, akkor általában rögtön elkezd sértegetni, érvelni persze meg nem tud.

mindenkit érdekel,h mit gondolnak róla, de a nőket jobban, pont azért, amit írtam, mert érzelmi lények. minden értelmes férfi pontosan jól tudja,h azért öltöznek kihívóan, mert tetszeni akarnak, és jót tesz az önbizalmuknak,h nézik őket, de ha ennek tudatában is van egy nő, akkor is le fogja tagadni, mert ha bevallaná, azzal azt is elismerné,h mennyire számít neki másik (főleg más férfiak ) véleménye.

2014. ápr. 19. 08:05
 38/47 anonim ***** válasza:
97%

Azta, hát le a kalappal ti, okos, intelligens, logikus férfiak, ti aztán nagyon ismeritek a nőket, jobban, mint ők maguk. Pontosan tudjátok, hogy mit érez és mit miért csinál, hiszen a nők "érzelmi lények", biztosan azért élnek, hogy minden férfi őket akarja megfektetni. Nem érdekel, hogy ők mit mondanak magukról, mert hát saját magukkal kapcsolatban nem lehet igazuk, ha mást mondanak, mint amit nekem kényelmes elhinnem, akkor biztosan hazudnak.

Tudjátok az a probléma, hogy míg ti szerettek azzal érvelni, hogy az evolúció meg ösztönök irányítanak, sőt, kifogásnak használjátok az értelem felett (mert persze a nő a hibás, mikor megerőszakolják, mert miért volt a ruhájának dekoltázsa), addig én hihetetlen módon sértőnek érzem, hogy állatnak tituláltok. Azért vagyok ember, azért különböztetem meg magamat, hogy ezeken felülkerekedjek. Mondhatod magadra, hogy egy állat szintjén ragadtál, engem hidegen hagy, de legalább rólam ne feltételezd ezt. Vagy tudod mit? Csak nyugodtan. Mint mondtam, leszarom, hogy férfiak mit gondolnak rólam, de legalább más nőket ne hátráltassatok ezzel.

2014. ápr. 19. 09:31
 39/47 anonim ***** válasza:
95%
Wow, ilyen szinten általánosítani mint kettővel korábban tette valaki komoly intelligenciára vall, tényleg :). Miért olyan nehéz elfogadni hogy a nők nem egyformák? Lehet hogy más körökben mozgunk, vagy te annyival fiatalabb vagy nálam, ki tudja... Ha téged ilyen nők vesznek körül, az sajnálatos, engem szerencsére nem.
2014. ápr. 19. 10:20
 40/47 anonim ***** válasza:
0%

„Azta, hát le a kalappal ti, okos, intelligens, logikus férfiak, ti aztán nagyon ismeritek a nőket, jobban, mint ők maguk. Pontosan tudjátok, hogy mit érez és mit miért csinál, hiszen a nők "érzelmi lények", biztosan azért élnek, hogy minden férfi őket akarja megfektetni. Nem érdekel, hogy ők mit mondanak magukról, mert hát saját magukkal kapcsolatban nem lehet igazuk, ha mást mondanak, mint amit nekem kényelmes elhinnem, akkor biztosan hazudnak.

Tudjátok az a probléma, hogy míg ti szerettek azzal érvelni, hogy az evolúció meg ösztönök irányítanak, sőt, kifogásnak használjátok az értelem felett (mert persze a nő a hibás, mikor megerőszakolják, mert miért volt a ruhájának dekoltázsa), addig én hihetetlen módon sértőnek érzem, hogy állatnak tituláltok. Azért vagyok ember, azért különböztetem meg magamat, hogy ezeken felülkerekedjek. Mondhatod magadra, hogy egy állat szintjén ragadtál, engem hidegen hagy, de legalább rólam ne feltételezd ezt. Vagy tudod mit? Csak nyugodtan. Mint mondtam, leszarom, hogy férfiak mit gondolnak rólam, de legalább más nőket ne hátráltassatok ezzel.”

Az az ironikus,h ezzel a sértődött, izzadságszagú kommenttel be is mutattad azt, amiről beszéltem:). Tipikus női „érvelés” (hiszti). Szövegértési problémák, 0 érv, cáfolat, teljesen ide nem illő téma belekeverése a beszélgetésbe ( nemi erőszak). most tényleg a nemi erőszak hogy fenébe jön ide? Először talán tanulj meg érvelni hisztizés helyett.

„Azért vagyok ember, azért különböztetem meg magamat, hogy ezeken felülkerekedjek. Mondhatod magadra, hogy egy állat szintjén ragadtál, engem hidegen hagy, de legalább rólam ne feltételezd ezt „

:D

Aki egy ilyet leír, annak semmi köze a valósághoz. Az egy dolog,h civilizált emberek vagyunk, de attól még hatással vannak ránk az ösztönök. Ha nem így lenne, akkor a nőket nem a domináns, magas státuszú férfiak, magabiztos, biztos egzisztenciával rendelkező férfiak vonzanák stb. Akármennyire és fáj és nagyon szeretnél álkultúrember-álarc mögé bújni, felvilágosítalak, vmennyire minden embert íranyítanak az ösztöneik. Sztem kezdd a tanulást általános iskolás biológiával. mellesleg senki nem titulált állatnak, de erről már írtam,h vannak gondok a szövegértéseddel. (mellesleg ez gyakori probléma a nőknél)

Olyan heteroszexuális, egészséges nő még nem élt a földön, akit teljesen hidegen hagyna,h mit gondolnak róla a férfiak. Tőlem vergődhetsz, szajkózhatod a feminista agymosást, h téged aztán nem érdekel, te dolgod, de én még az életben nem találkoztam ilyen nővel. Megint ezer ellenpéldát tudnék írni, de felesleges, úgyse fogsz érdemben reagálni cáfolattal, csak terelni, de azért írok párat: ha tényleg nem érdekelné a nőket,h mit gondolnak róluk, akkor miért az a motivációja a legtöbb nőnek a sportnál,h fogyjon? miért pózol a fiatal nők nagy része minden közösségi portálon? stbstb.

a nemi erőszakról írt néhány sorodon is látszik,h nem erősséged a gondolkodás, csak a hiszti. ugyanazt a néhány mondatot ismételgeted, amit hallottál, de annyi eszed már nincs,h végiggondold. Senki sehol nem írt olyat,h csak az áldozat a hibás azért, mert megerőszakolják, csak többen ( általában rendőrök) hívták fel a figyelmet arra,h talán nem kéne prostinak öltöznie a nőknek. nem rossz szándékból írták, hanem azért, mert szeretnék, ha kevesebb nemi erőszak lenne, ergó felhívta a figyelmet arra,h talán a megelőzéssel is kéne foglalkozni, tudod, az autókban is van riasztó, hiába bűncselekmény az autólopás, vannak, akik mégis megteszik.megelőzésről hallotál már? ennyi erővel hagyd nyitva a lakásod is, hiszen a rablást és betörést is tiltja a törvény, olyan,h megelőzés meg ugye nem létezik. meg kéen fogadni a tanácsot, nem köpködni reflexből. egyébként meg ugyanazért van baja a nők ezzel is, mint pl, a dresscode-dal. ha nem öltözhetnétek kihívóan, akkor kevesebb bókot/előnyt/figyelmet kapnátok, és a testeteken kívül mással kéne érvényesülni, ami valljuk be, a legtöbb mai fiatal nőnek nehezen menne.

„Azta, hát le a kalappal ti, okos, intelligens, logikus férfiak, ti aztán nagyon ismeritek a nőket, jobban, mint ők maguk. Pontosan tudjátok, hogy mit érez és mit miért csinál, hiszen a nők "érzelmi lények", biztosan azért élnek, hogy minden férfi őket akarja megfektetni.”

megértem, h frusztrál,h logikusabbak a férfiak. mondok jobbat is: a nagyon magas IQ-jú emberek 90% kb. férfi:). [link]

ezt azért hisztivel nehéz lenne kimagyarázni, ahogy azt is,h dacára a nagy emancipációnak az utóbbi pár évtizedben se tudtak semmi érdemlegeset alkotni a nők mondjuk matematikában, fizikában, azaz olyan területeken, ami logikát igényelnek.

és eg y tanács: ha már vmivel nem értesz egyet, talán bizonyítsd,h miért nem igaz, ez a hiszti még elmegy 14 éves korban, de felnőtt embereknél azért már kínos. mellesleg ezzel érvek nélküli kirohanásoddal is ugye épp azt bizonyítod,h logikus lén y vagy, nem érzelmi :D

2014. ápr. 21. 07:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!