Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elképzelhető, hogy a nők...

Elképzelhető, hogy a nők azért hordanak szoknyát (akár tudat alatt is), hogy felhívják magukra a férfiak figyelmét?

Figyelt kérdés

Én férfiként nem nagyon szeretem nőkön a szoknyát.. Illetve, azokon a nőkön nem, akikről tudom, hogy van barátjuk, vagy férjük. Szerintem, aki párkapcsolatban él, az ne akarja más férfiak figyelmét magára vonni.

A férfiaknak ösztönösen beindul a fantáziája egy kivillantott combtól és már gondolatban el is kezdik vetkőztetni a lányt/nőt. Aki meg igazán szereti a párját, annak nincs szüksége más férfiak elismerésére.. Szerintem..

2014. ápr. 14. 20:57
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Kedves 19. válaszoló!

Igen, egy párkapcsolatban élő nő is lehet önbizalomhiányos. De tegyük fel (megtörtént eset), hogy a férfi folyamatosan dicséri a nőt, hogy milyen gyönyörű, szép mindene úgy, ahogy van ésatöbbi. Szerintem egy normális férfinak a barátnője a legszebb nő a világon!

Na, de a nő ezek mellett miért várja el más pasik pozitív visszacsatolását is? Pont, hogy a párjának akar tetszeni és/vagy magának. Akkor, miért nem elégszik meg azzal, hogy a férfi szoknya nélkül is gyönyörűnek tartja?

2014. ápr. 14. 23:38
 22/47 anonim ***** válasza:
89%

"A férfiaknak ösztönösen beindul a fantáziája egy kivillantott combtól és már gondolatban el is kezdik vetkőztetni a lányt/nőt."

Örülök, hogy neked az utazásod során 50 nő képzeletbeli levetkőztetésére is jut energiád.

2014. ápr. 14. 23:38
 23/47 A kérdező kommentje:

Kedves 22. válaszoló!

Fogadjunk, hogy te nő vagy! :D

Egyébként, bármilyen álszentnek is tűnik, de én tényleg nem nézek meg más nőket, ha van barátnőm. Egyszerűen nem keresem a jobbat, amíg megvagyok elégedve vele és kölcsönös a tisztelet! Ha, ezek nincsenek meg, akkor meg nem húzom hónapokig a szakítást..

De, hidd el, tudok egyet, s mást a férfi ösztönökről, mivel egyrészt én is hím vagyok, másrészt olvastam jópár viselkedéselemzést, HITELES forrásból.

2014. ápr. 14. 23:43
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a dekoltázsokat miért nem tetted szóvá? Szerintem azt sokkal inkább megnézik és sokkal inkább azok teszik ki akik mutogatni akarják magukat. Több értelme lenne azon csámcsogni mint a szoknyákon.
2014. ápr. 15. 00:36
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

19: "Jaj nem kell itt azt gondolni, hogy a nők mindent azért tesznek, hogy a férfiaknak tetszenek. Nyugi, nem minden a ti hímtagotokról szól, még ha sokan ezt is szeretnék. Én (bár szoknyát nem sűrűn hordok) minden egyes ruhámat kizárólag azért viselem, mert nekem tetszik. "

Pontosan ugyanezt akartam írni! Túl fontosnak tartjátok magatokat kedves kérdező, holott néha csak arról van szó, hogy NEKEM tetszik, hogy egy ruha szépen kiemeli az alakom, szép a színe, emiatt én jól érzem magam benne, stb. Ha csinosan felöltözök, akkor néha meg is nézem magam a kirakatban és ettől jó kedvem lesz és őszintén szólva nem is nagyon érdekel, hogy a szembe jövő Kovács József autószerelőnek (akit lehet, hogy észre sem veszek, mert magamat nézem) tetszik-e vagy sem és mit gondol rólam.

2014. ápr. 15. 03:33
 26/47 anonim ***** válasza:
86%
Ekkora hülyeséget rég hallottam már. Persze, szoknyát is azért hordok, meg pólót is, meg cipőt is, meg azért van haj a fejem tetején mert mindenáron a férfiak figyelmét szeretném magamra vonni, képzeld el! Főleg, hogy örülök ha messze elkerülnek.
2014. ápr. 15. 10:01
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam soha se szoknyát hordani, mert nekem nem tetszik és nem érzem benne jól magam, de ha tetszene se azért venném fel, hogy a férfiak figyelmét magamra vonjam. Baromira nem érdekel ki mit gondol, amikor egy ruhát felveszek.
2014. ápr. 15. 11:09
 28/47 anonim ***** válasza:
16%

"Amelyik azt írta, hogy overálba járjon, az az idióta.."

Na örüljél, hogy nem vagy a közelben, mert kicsit felképelnélek azt hiszem! Tetű!

2014. ápr. 15. 12:44
 29/47 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy majd a saját felségednek pattogjál, hogy hordjon mindig nadrágot! Kutyát se érdekli a nőket a véleményed! Ennyi!
2014. ápr. 15. 12:46
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Csak szoknyát hordok, nadrágom nincs, viszont én nem azért hordok szoknyát, h a gusztustalan férfiak levetkőztessenek, hanem így próbáltam magam rákényszeríteni, h törődjek a kinézetemmel. A szoknyához sokkal ápoltabbnak kell(ene) lennie pl. a lábaknak, a cipőre is figyelni kell és a felsőre is, mert nem illik pl. egy szövet ceruzaszoknyához egy laza, feliratos póló. Tehát én csupán motivációként hordom, na meg mert imádom .

21/L

2014. ápr. 15. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!