Hogyan legyek pozitív?
Nagyon negatív személyiség vagyok (nagyon sokat mondták már), foglalkoztat a halál, az elmúlás, a halottak, keveset beszélek és már nincs senkim se, szeretnék megváltozni, de egyszerűen nem tudok. Mit tegyek?
köszi
21/L
Kezdetnek mondjuk próbáld meg legalább társaságban leplezni ezt a negatív énedet, mert valóban nem egy kellemes társaság az ilyen ember.
Azon, hogy senkid sincs, nem tudom pontosan, hogy mit is értesz, de új ismeretségeket elég könnyű szerezni: munkahelyen, iskolában, valamilyen rendezvényen, vagy a hobbissal kapcsolatos tevékenység közben, vagy akár az interneten is különböző fórumokon, nem kell ahhoz ismerkedős oldal sem.
Ahhoz, hogy pozitív legyél, ahhoz életkedv szükséges elsősorban, az, hogy érezd azt, hogy van értelme élni, van értelme annak, amit csinálsz, ha ez nincs meg, akkor szinte törvény szerű, hogy ilyen negatív vagy.
Ha szeretnél beszélgetni, vagy csak kiírni magadból a gondolataidat, akkor nekem nyugodtan írhatsz! :)
köszi a választ,
hát a nincs senkim alatt azt értem, h nincs egy barátom se, a párom eltávolodott tőlem, mert ugye nagyon negatív vagyok, nincs semmi motivációm. Próbáltam barátkozni, de nem igazán kedvelnek, unalmas vagyok és fogalmam sincs, h mit mondjak a másiknak. Egyetlen hobbim a futás, de futás közben nem az ismerkedésre koncentrálok.
Nincs unalmas ember szerintem, mindenkit érdekel valami, amiről tud beszélni :P
Meg nem fontos csak beszélni a másikhoz, lehet beszéltetni a partnered is, lehet tőle kérdezni, vagy megkérni, hogy meséljen magáról, nem kell minden áron egyenlő részben beszélni, de idővel úgyis lesz elég közös téma, amiről Te is tudnál beszélni, csak valahol el kell kezdeni.
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de miért foglalkoztat a halál, az elmúlás ennyire ilyen fiatalon?
(Továbbra is írhatsz privátot, ha esetleg kellemetlen lenne ide a nyilvános részbe leírni ilyesmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!