Miért csinálják egyesek?
Szivem nekem sose voltak ilyen gondjaim, amiért áldom az eget, de ha tudod, hogy van lejjebb nálad, akkor miért mondod biztosra, hogy nem létezik ok, ami ezt a viselkedést igazolja??
Magadat égeted itt a hülyeségeiddel..
Az én kezem személyszerint azért van összekarcolva, mert a macskámat nem tanítottam meg kiskorában a lightosabb játék-verekedésre, és összeszabdalja a karom. :)
Szarkazmus ide vagy oda, mi szerintem akkor is találkonyabbak vagyunk. Ha már zülleni akartunk, és nem tudtunk cigit venni, többet ittunk, ha pedig nem tudtunk inni, többet cigiztünk. Hova tűnt "egészséges" lázadás a mai fiatalokból... :)
Én is rengeteg világfájdalommal élő tinédzserrel találkoztam már, és az indokok nagyjából megegyeznek, egy pár kivétellel. A tipikus szöveg anyu és apu szidása, mert utálják szegény párát. (nem kapott csóri leányzó új telefont.)
A kedvencem eddig a "Szeretem látni ahogy folyik a vérem, mert az olyan jó!", és a "Csúnya vagyok, engem senki se szeret!".
Az, hogy a fizikai fájdalom elnyomja a lelkifájdalmat fszság. Aki akár véletlenül is vágta már meg magát, vagy érzett komolyabb fizikai fájdalmat gondterhelten, tudja, hogy ez hülyeség. A fizikai fájdalom csak hab a tortán, ha amúgyis magad alatt vagy.
Ez a vagdosódás az esetek 90%-ában a figyelemfelkeltés miatt van. Mindenki figyeljen rájuk, nekik mély gondolataik vannak, és 13-14 évesen már idegroncsok a nagy traumáik miatt.
Ha komoly problémái vannak valakinek, és tényleg lelki okok miatt folyamodna ehhez a dologhoz, nem mutogatná a karját, sőt, rejtegetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!