Miért csinálják ezt egyesek horgászatban?
Figyelt kérdés
Hétvégén kint voltam horgászni egy félig mesterséges tavon. Kaptam egy szabályzatot amit én be is tartottam. De aztán jött egy egyesületi tag mellém. Aki az első dobással 3-4 szabályt szegett meg. pl: Kishalat hálóval szedett ki. Aztán ki van rakva a vízben acél X-ek aminek a 15m-es környékére nem lehet dobni mert az halfészek ő kb 1m-re dobált be tőle. Aztán még szedte ki a kishalakat éjszakai horgászatra. Pedig tilos élőhalas horgászat ott. Meg alapból 4 bottal nyomult....
Kérdésem: Így hogy várják el hogy a vendéghorgász betartsa a szabályokat? Ha meg szólni merek szerintem azonnal kitiltanak. Ja és aki ezt csinálta ő vizsgáztat horgászatból....
2012. jún. 5. 23:31
1/4 anonim válasza:
mert a szabályokba belesz*rni milyen jó (szerintük) :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát valahogy tényleg így van:)
2012. jún. 6. 01:06
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy valami nagy ember volt, akinek minden szabad, oszt csinálnak neki egy szivességet, hogy horgászhat szabálytalanul:)
4/4 anonim válasza:
A szabályok azért vannak hogy megszegjük, valahol 6-8 bottal szoktunk horgászni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!