Miből csináljak jó harcsa csalit?
Figyelt kérdés
Házilag gondolom nem pelletekel hanem pl.: darálthús meg valami összekeverése egy kis aroma és öszepréselni valami hasonlókat várok!2011. júl. 29. 10:26
1/5 anonim válasza:
Fürdőszivacsot darabolj fel kockákra. Áztasd be csirkevérbe (ha az nincs, akármi véres vízbe, bár ez nem lesz olyan hatékony), majd a napon szárítsd meg. Horgászáskor ezt rakd a horogra, ahogy a vér elkezd kiázni belőle, a harcsák "mennek a szagra". ha még fogósabbra akarod akkor friss csirkeszivet rakj a szivacs mellé a horogra.
3/5 anonim válasza:
Csirkemájat tedd egy zacskóba,majd felejtsd a napon egy fél napig!
Asszem lesz "illatja"!
4/5 anonim válasza:
A rohasztott csirkemáj állítólag tényleg jó! Ha van gyomrod, könnyen elkészíthető házilag.
A préselt pelletszerű csalikat hagynám. Semmire nem valók.
Esetleg gondosan telepített tavak kimondottan harcsás vizeire.
A csirkevéres szivacsot is hagynám...
Marhaság!
5/5 ammonitesnoname válasza:
Kishal, nagyobb halból halszelet, béke, csiga, gilisztafüzér, én ezekkel szoktam harcsákat fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!