Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen értékrend ez? Ki képes...

Milyen értékrend ez? Ki képes az ilyen lányokat szeretni?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam olyan kérdést (már levették), hogy arról vitáztak, hogy milyen dolog az, ha egy nő annyira akar gyereket, hogy képes a gumit is kiszúrni. Ezt nem vitatom, tudjuk milyen undorító viselkedés.

De itt láttam meg a következőt: 19-23 éves lányok kijelentették, hogy "És a megcsalás???? Az ugyanolyan rossz, sőőőt még rosszabb és elítélendőbb de bezzeg ezzel senki sem foglalkozik!!"

És egyet is értettek egymással. nem értem. Hogyan lehet valakinek ilyen értékrendje, hogy a megcsalás szerinte súlyosabb (amikor vagy kiderül, vagy nem, és ha igen, akkor SZABADON eldöntheti az illető h folytatja-e a kapcsolatot v sem)annál, hogy valaki átveri a párját és egy életre szóló felelősséget rak a nyakába?

Nem provokációnak szánom a kérdést, de hogy gondolkozhat így valaki? És szinte biztos, h ezeknek már barátjuk van. Mit gondoltok az ilyenekről?

Hogy lehet vkinek ilyen ferde értékrendje?

2014. ápr. 11. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én az ilyen gumi kiszúrásos eseteket, amennyiben bizonyítható, ami tudom elég nehéz, büntetném. Azzal, hogy az apa által fizetendő gyerektartást is a nő fizesse a gyereknek, amit egy számlán gyűjtenének, amíg az fel nem nő és közben a mindennapjait is finanszírozza. Tudom, ez utópia, mert akkor jönne, hogy ez emberileg lehetetlen, főleg a mai helyzetben stb. meg úgysem bizonyítható, de ha lenne rá mód, jól meg kéne őket büntetni.
2014. ápr. 13. 15:52
 12/13 anonim válasza:
xD
2014. ápr. 30. 13:01
 13/13 anonim ***** válasza:

1.sok ember él ehhez hasonló/"beteg" értékrenddel/gondolkodással, csak nem hangoztatják/nem tudsz róla.

1.1.a nők genetikai és társadalmi okokból nem vállalhatják fel a valódi véleményüket, jellemüket, illetve akad, aki valóban nem ilyen. de a nők nagy része ilyen, illetve ennek valamilyen társadalom által elfogadott változatát űzi.

(például ilyen az, amikor valaki nem akar/tud dolgozni, ezért szül gyereket, vagy a gyerektartásért, vagy egyszerűen "elfelejti bevenni" a fogamzásgátlót, hogy magához láncolja a férfit "érzelmileg" (ez legtöbbször valójában csak eszköz az anyagi láncoláshoz), vagy prostituált lesz, hogy fizesse az egyetemet, és ehhez hasonlók.

2.a hím neműek nagy része nem szereti a lányokat (semmilyet), csak kielégülés tárgyának használják őket. ez igaz a szépnek tűnő házasságokra is. a legtöbb kapcsolatot az érdek hajtja és felszínes ösztönök. hogy ezt milyennek ítéljük, egyéni értékrend kérdése.

3.azért van ilyen értékrendje, mert nem kapott más értékrendű nevelést, az ilyen nők (emberek) nagy részéből az ösztönös cselekedetek törnek elő. másrészt pedig megteheti, hogy ilyen értékrendje legyen, mert vannak férfiak, akik megfelelnek neki.

4.neked az lehet most a legnagyobb sokk, hogy valamilyen valótlan kép alakult ki a fejedben a nőkről, amihez képest csalódtál.

valójában viszont a lányok többsége csak annyira jó, amennyire muszáj, illetve annak is egy része csak látszat. a férfiak is hasonlóak ebben, csak róluk köztudottabb a felszínesség, mert felvállal(hat)ják a véleményüket.

tehát az emberek többsége felszínes, és a pénzért bármit megtesz.

2014. ápr. 30. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.