Hol vannak mostanában a FIÚK?
... Sajnos elég keveset látok belőlük. Ez csak rosszabb lesz, és folytatódik ez a hanyatló tendencia? Részletezem: a legtöbb hímnemű egyed délután bevonul a plázába, és Zarás táskával rója a köröket, egyesek jó, hogy már nem szoknyát hordanak. Elterjedt ez a feminim öltözködés, pedig sokkal mutatósabb egy srác egy ízléses, egyszínű ingben, mint rózsaszínű, V-nyakú felsőben...
S hogy ne csak a külsőségekről beszêljek: sajnos egyre kevesebb az intelligens lény is. Pl. nagyon kevés srácot látok könyvvel, esetleg valamilyen hangszerrel a kezében. Elég sokuknak teljesen elcsökevênyesedik a szókincse, s már-már ösztönlényekké válnak.
Ezzel most nem szidni akartam az erősebbik nemet, csak leírtam sajnálatos tapasztalataimat. Várom a cáfolatokat s egyéb vélemémyeket.
-20/L
Kedves #10! :)
Az elegáns inget csak példaként hoztam fel, a rózsaszín póló egyik ellentéteként...
A fiúk fele tényleg ilyen, de csak az egyik fele... Nyisd ki a szemed jobban.
22/F
Kedves #17! :)
Igen, ez a jelenség inkább az urbanizáció egyik "velejárója".
Na most én nem mondtam, hogy a fiúk üljenek ki a parkban a padra, mint a verebek, és olvassák elmélyedve a Háború és békét példának okáért. Viszont ha egy tinédzser srác egy épkézláb magyar mondatot nem tud összerakni helyesen, abból azt a következtetést tudom levonni, hogy keveset olvas/nem műveli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!