Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol vannak mostanában a FIÚK?

Hol vannak mostanában a FIÚK?

Figyelt kérdés

... Sajnos elég keveset látok belőlük. Ez csak rosszabb lesz, és folytatódik ez a hanyatló tendencia? Részletezem: a legtöbb hímnemű egyed délután bevonul a plázába, és Zarás táskával rója a köröket, egyesek jó, hogy már nem szoknyát hordanak. Elterjedt ez a feminim öltözködés, pedig sokkal mutatósabb egy srác egy ízléses, egyszínű ingben, mint rózsaszínű, V-nyakú felsőben...

S hogy ne csak a külsőségekről beszêljek: sajnos egyre kevesebb az intelligens lény is. Pl. nagyon kevés srácot látok könyvvel, esetleg valamilyen hangszerrel a kezében. Elég sokuknak teljesen elcsökevênyesedik a szókincse, s már-már ösztönlényekké válnak.

Ezzel most nem szidni akartam az erősebbik nemet, csak leírtam sajnálatos tapasztalataimat. Várom a cáfolatokat s egyéb vélemémyeket.

-20/L

2014. ápr. 10. 15:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos.. nem hiszem, hogy a legtöbb mínusz 20 éves hímnemű egyed plázába járna.. :)van, aki egyetemen van, melózik, ilyesmi... Legalábbis a velünk egyidősek biztosan. Akikre szerintem te gondolsz, azok a fiatalabbak..

Viszont sajnos egyet kell értenem veled..de nézz körül a lányok között is, ott is ez a hasonló tendencia valósul meg... csak nézz meg egy pár 12-4 évest..

+20/f :)

2014. ápr. 10. 15:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen,egyetertek veled,de szerintem is 20 alattiakrol beszelsz. Sajnos ilyen vilagot elunk.
2014. ápr. 10. 15:35
 3/19 A kérdező kommentje:

Nyilván vannak kivételek. Eddig én is azt hittem, hogy ez inkább a 14-16 éves fiúk esetében elterjedt, de rá keltt döbbennem, hogy egyre több 20-as éveit taposó férfira jellemző ez.

Vártam is, hogy a lányok is be lesznek "támadva". Igazad van egyébként, Kedves 1. Hozzászóló! :)

2014. ápr. 10. 15:37
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező téged az zavar hogy a helyes pasik csinálják ezt.Neked normális életet élő fiúk neked túl rondák.
2014. ápr. 10. 15:42
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kiábrándított mikor megláttam egy volt osztálytársamat kijönni egy divatboltból 10 táskával, majd utána 5 percig igazította a haját az üvegnél. Mint egy csaj...
2014. ápr. 10. 15:43
 6/19 A kérdező kommentje:

Kedves #4! :)

Nocsak! Szerintem inkább kérdőjelet kellett volna raknod hozzászólásod végére, mintsem ismeretlenül feltételezésekbe bocsátkozni, de ahogy érzed...

A "ronda fiúkkal" az a baj (hozzászólásodból is megítélve), hogy ők saját magukról elhiszik, hogy rondák, elhagyják magukat, igénytelenek.

2014. ápr. 10. 15:56
 7/19 A kérdező kommentje:

Kedves #5! :)

Haha :D :D Igen, ez egy jó példája az általam feszegetett problémának.

2014. ápr. 10. 15:59
 8/19 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés szimplán csak a saját frusztrációd kinyilvánítása:)

Te is nagyon jól tudod, hogy nem igaz, amit írsz. Rengeteg normális fiú van. Az már más kérdés, hogy te csak az "ilyeneket" veszed észre.

2014. ápr. 10. 16:03
 9/19 A kérdező kommentje:

Kedves #8! :)

Nem êrtem, miért kéne mások hûlyesége miatt frusztráltnak éreznem magam. Csupán elkeserítő ez a jelenség. TÉNY, hogy vannak még szó szoros értelmében vett férfiak, ismerek többet is, de emellett ugyanúgy nyilvánvaló, hogy ez a probléma létezik.

2014. ápr. 10. 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:

Egyrészről egyet kell értenem, valóban nagyon szomorú, viszont szerintem ez nemtől függetlenül megállapítható. Másrészről ugyanez van a csajoknál, csak talán kevésbé kirívó, ha a külsőségeket vesszük figyelembe.

Minden összefügg mindennel, az ilyen felszínes emberek nem is fognak arra vágyni, hogy műveljék magukat.

Egyébként kicsit a válaszolóknak is igazat kell adnom, mert én mondjuk nem hordok elegáns ingeket, de megvan a saját stílusom, szeretem a lazább, kicsit sportosabb cuccokat, mégsem vettem észre, hogy ez előny lenne. Tényleg nem sértődöttségből írom, csak érdekesnek találom.

2014. ápr. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!