Hol vannak mostanában a FIÚK?
... Sajnos elég keveset látok belőlük. Ez csak rosszabb lesz, és folytatódik ez a hanyatló tendencia? Részletezem: a legtöbb hímnemű egyed délután bevonul a plázába, és Zarás táskával rója a köröket, egyesek jó, hogy már nem szoknyát hordanak. Elterjedt ez a feminim öltözködés, pedig sokkal mutatósabb egy srác egy ízléses, egyszínű ingben, mint rózsaszínű, V-nyakú felsőben...
S hogy ne csak a külsőségekről beszêljek: sajnos egyre kevesebb az intelligens lény is. Pl. nagyon kevés srácot látok könyvvel, esetleg valamilyen hangszerrel a kezében. Elég sokuknak teljesen elcsökevênyesedik a szókincse, s már-már ösztönlényekké válnak.
Ezzel most nem szidni akartam az erősebbik nemet, csak leírtam sajnálatos tapasztalataimat. Várom a cáfolatokat s egyéb vélemémyeket.
-20/L
Nos.. nem hiszem, hogy a legtöbb mínusz 20 éves hímnemű egyed plázába járna.. :)van, aki egyetemen van, melózik, ilyesmi... Legalábbis a velünk egyidősek biztosan. Akikre szerintem te gondolsz, azok a fiatalabbak..
Viszont sajnos egyet kell értenem veled..de nézz körül a lányok között is, ott is ez a hasonló tendencia valósul meg... csak nézz meg egy pár 12-4 évest..
+20/f :)
Nyilván vannak kivételek. Eddig én is azt hittem, hogy ez inkább a 14-16 éves fiúk esetében elterjedt, de rá keltt döbbennem, hogy egyre több 20-as éveit taposó férfira jellemző ez.
Vártam is, hogy a lányok is be lesznek "támadva". Igazad van egyébként, Kedves 1. Hozzászóló! :)
Kedves #4! :)
Nocsak! Szerintem inkább kérdőjelet kellett volna raknod hozzászólásod végére, mintsem ismeretlenül feltételezésekbe bocsátkozni, de ahogy érzed...
A "ronda fiúkkal" az a baj (hozzászólásodból is megítélve), hogy ők saját magukról elhiszik, hogy rondák, elhagyják magukat, igénytelenek.
Kedves #5! :)
Haha :D :D Igen, ez egy jó példája az általam feszegetett problémának.
Ez a kérdés szimplán csak a saját frusztrációd kinyilvánítása:)
Te is nagyon jól tudod, hogy nem igaz, amit írsz. Rengeteg normális fiú van. Az már más kérdés, hogy te csak az "ilyeneket" veszed észre.
Kedves #8! :)
Nem êrtem, miért kéne mások hûlyesége miatt frusztráltnak éreznem magam. Csupán elkeserítő ez a jelenség. TÉNY, hogy vannak még szó szoros értelmében vett férfiak, ismerek többet is, de emellett ugyanúgy nyilvánvaló, hogy ez a probléma létezik.
Egyrészről egyet kell értenem, valóban nagyon szomorú, viszont szerintem ez nemtől függetlenül megállapítható. Másrészről ugyanez van a csajoknál, csak talán kevésbé kirívó, ha a külsőségeket vesszük figyelembe.
Minden összefügg mindennel, az ilyen felszínes emberek nem is fognak arra vágyni, hogy műveljék magukat.
Egyébként kicsit a válaszolóknak is igazat kell adnom, mert én mondjuk nem hordok elegáns ingeket, de megvan a saját stílusom, szeretem a lazább, kicsit sportosabb cuccokat, mégsem vettem észre, hogy ez előny lenne. Tényleg nem sértődöttségből írom, csak érdekesnek találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!