Mit jelent a "pubertás kor"? Hallottam, hogy a fiúk kamaszkorban (11-14 életév) és pubertás/kamaszkorban (16-24 életév) nőnek. Ha én 15 éves vagyok, és 164 cm, anyum 164, apum pedig 166 cm, akkor én mennyi lehetek? Nőhetek még mostanában?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 21:30
1/5 anonim válasza:
15 évesen még nőhetsz. az én szüleim 165 cm-esek én 174 lettem
22F
2/5 II.Dartheon válasza:
Egyetértek elsővel, szerintem is lehetsz még magasabb :)
VAgyis.. lehet nagyszüleid magasabbak voltak, vagy valamielyik felmenőd, és az ő génjük erőebb, akkor persze simán.. na de ez megint egy másik téma.. :D
4/5 A kérdező kommentje:
Én már "kifejlődtem". Mindenhol szőrös vagyok, már arcszőrzetem is van...:) Lehet, hogy emiatt már nem növök tovább?
2014. jan. 14. 19:49
5/5 anonim válasza:
Elég alacsony vagy,de az apukád is az,mivel amúgy meg nemileg fejlett vagy,szerintem csak pár cm-et fogsz nőni,lehet egy 166-172 cm magasra megnőhetsz még.Apukádat még utolérheted.De vannak kivételek,amikor alacsony szülőknek magas gyerekük lesz,ez rikta de van ilyen.Pár cm-t még nőhetsz de nem túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!