Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek beléptem a pubertá...

Szerintetek beléptem a pubertás korba? 12/f

Figyelt kérdés
A hónaljam már elkezdett szőrösödni és a szeméremszörzetem is még a nyáron.a hónaljamon alig észrevehető a szőr mert nagyon kicsi a szőr rajta.a szeméremszőrzetem fele olyan nagy terjedésű és nem is elég dús,pedig mint mondtam nyár óta nő.pattanásokból max 5db van az arcomon de nem nagyok és nem annyira észrevehetőek.ha még valami adat szükséges csak kérdezzetek.
2013. febr. 22. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
igen. amúgy túl liheged a dolgot :D
2013. febr. 22. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
amugy tényleg túl liheged. :D igen, elkezdődött majd el is múlik :d
2013. febr. 22. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Már lendületben vagy :-)
2013. febr. 22. 17:08
 4/8 tetris ***** válasza:
Akkorát nevettem! Te kis cukorborsó! IIIIgggeenn! Már a nagyfiúvá válás útjára léptél!!
2013. febr. 22. 17:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)bocs hogy túlreagálom csak egy barátom fojton azzal baszogat hogy későnérő vagyok meg ilyenek.
2013. febr. 22. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
úgy még is mi köze van hozzá?! szard le xD
2013. febr. 22. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs igaza. Korán érő vagy.
2013. febr. 23. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen már pubertás korba léptél,bár a legtöbb fiúnak a hónaja később szokott szőrősdni,de a hímveszőjük normál fejlettségű fiúknak(tehát nem a nagyon alacsonyakra gondolok,mert azok sokszor későnérők,akár évekkel később kezdenek csak serdülni)12-13 évesen már szőrősődik.És ne hogy elkedz borotválni,nem divat és nem jó,mert még csak most kezdesz szőrősődni és csak felerősődne a szőrzeted.Ha valaki erre akarna rávenni,ne hogy halgass rá.Örülj,hogy már férfiasodsz és nem egy fejlettlen kisfiú vagy.
2013. márc. 1. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!