Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túl fejlett vagyok mit jelenthet?

Túl fejlett vagyok mit jelenthet?

Figyelt kérdés
12 éves leszek 7 nap múlva. Már már 2-3 cm-es szőr szálak vannak a hónaljamon de elég sűrűn. Már az Ádám csutkám is növekszik. Jelenthet valamit? Esetleg hamarabbi magömlés? Vagy csak gyorsan fejlődök?

2013. jún. 9. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

Nem vagy túl fejlett,csak nem vagy fejlettlen ennyi és ez semmi bajt nem jelent,sőt örülj neki,sokall cikibb az amikor valaki 13,5-14 éves és még nincs fanszőre sem,tök csupasz és alacsony vagy éppen lány hangja van még.

Jobb fejlettnek lenni,mint fejlettlenek és lemaradnia fejlődésben akár évekkel.Hidd el nekik sem könnyű,néha pont azért van hogy a gyerekek cikizik egymást mert így próbálják a saját hiábikról elvonni a figyelmet és akkor mást cikiznek és nem velük foglalkoznak.Ha valaki cikizne akkor be kell szólni mit akarsz fejlettlenke ennyi.

De igen lehet magömlésed,ha ilyen átlátszó,ragados anyagot tapasztalná a nadrágodba,ami nem csak éjszaka,hanem napközben is bármikor előfordulhatnak akkor magömlésed volt.Ez normális,de van aki megússza,ahogy van akinek reggelenként sem áll fel sose a fütyije.

De eleve 12-13 éves kor körül kezd el szőrősődni a nemiszerve körül a legtöbb átlagosan fejlődő fiú,akik alacsonyabb nővésűek azok néha csak 13,5-14 vagy akár csak 15 éves korukba kezdenek szőrősődni.

Igena hónaj szőrőd az kicsit korábban kezdett el nőni,mert az kicsit később szokott nőni,de nincs vele gond.

Remélem te nem fogod követni a nemiszervüket borotválgató 13-14 éveseket.Egyik látta,vagy hallotta egy társától és akkor már ő is csinálja.Te legyél önmgadad és ne állj be ebbe a sorba.Nem is egészséges mert 15 éves kor körül kezdjük a végleges szőrzetet a nemiszervünk örül elérni és a borotválástól csak erősődne,vastagodna a szőrzet,nem ajánják ilyen fiatalon.

Lehet azért vélnek túl fejlettnek mert pont olyan osztályba jársz ahol meg sok a fejlettlen.Két osztály volt a sulinkba minden évfolyamból a mi osztályunkba (7. oszály)csupa magas,normál magas fiú jár a másikba meg nagyon sok törpike,az alattuk lévők megelőzték őket,nyilvánvaló ha a mi osztályunkból egy 170 cm bekerült volna a 155 cm esek közé az túl fejlettnek bizonyult volna ahogy az alacsony fiú meg köztünk lógott volna ki,mindig attól függ hogy éppen mekkora emberek között vagy.

Örülj neki hogy fejlett vagy és már férfiasodsz.:-)

2013. jún. 9. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
bocsi nemiszervünk körül-t akartam írni
2013. jún. 9. 11:38
 3/8 A kérdező kommentje:
De nekem már 10 évesen szőrösödött a nemi szervem körül és a nemi szervem. És Tudom hogy mi a magömlés. ;) És nem azért gondoltam hogy fejlett vagyok mert magas vagyok mert 145 cm vagyok.
2013. jún. 9. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:

1 es.magömlése 12 évesnek.A mag szó ebben az értelemben

spermiumot jelent.Ez nem átlátszó ragacsos már,hanem fehéres,sárgás .Az opálosan átlátszót a prosztata termeli.

Amig ez nincs,a mag sem tud kijönni,hisz a prosztata által

temelt folyadék a szállitó ,éltető anyaga .

Nehogy már megelőzze a kordé a lovat .

2013. jún. 9. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:

ez érdekes amit írsz,mert valóban korán kezdtél szőrősődni,viszont elég alacsony vagy és ez nagyon furcsa,mert akik kisebb növésűek az átlagnál,te meg legalább 10 cm-vel alacsonyabb vagy a 12 éveseknél,azok később kezdenek fejlődni,nagyon furcsa.Ez ritka,akik alacsonyabbak azok sokszor később kezdenek csak fejlődni.

De nyugi ez nem baj,még mindig jobb mintha 14 évesen is még csupaszka lennél.

2013. jún. 16. 15:51
 6/8 anonim válasza:

Örülj neki, hogy szőrösödsz!!!!

Én 15 vagyok de még nincs ilyen helyeken szőröm és hidd el ez nagyon ciki nekem! Meg az osztályban is én vagyok a legkisebb kb fiúk közül.

Tehát örülj neki! Mert sokkal szarabb a fejletlenebb vagy az osztálytársaidnál! Hidd el én tapasztalom minden nap.:(

2014. jan. 28. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen örülj neki jobb fejlettnek lenni,mint fejlettlenek,az ciki amikor valaki már középiskolás és még mindig olyan fejlettségileg mint egy kisgyerek,semmi férfiasodás nincs nála.

De kérdező igen érdekes amit írsz,mert biológiailag korán értél a leírtak alapján,viszont az alacsony fiúk és te elég alacsony vagy jó 10 cm-val kisebb vagy az átlagnál azok sokszor évekkel később fejlődnek,mint a korukbeliek.

2014. febr. 2. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
6/7 írod hogy 15 éves vagy és alacsony is vagy amúgy?Csak szőrzeted nincs vagy alul is eléggé kisfiús vagy?
2014. febr. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!