Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz, ha 14 évesen Nickelbacket...

Gáz, ha 14 évesen Nickelbacket hallgatok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy természetesen tisztában vagyok a mai slágerekkel is, és szeretem is őket, de mégis a NB-t szeretem a legjobban. Hamarosan gimibe megyek és nem tudom, merjem-e felvállalni, vagy inkább ne. Persze előbb-utóbb úgyis fény derül rá, de lehet, hogy könnyebb úgy barátokat szerezni, ha nem tudják...

2014. ápr. 9. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 13 vagyok és Guns N' Roses-t hallgatok meg Bon Jovi-t meg Metallica-t és még egy csomó régi rockbandát (újakat is, de a régieket jobban szeretem). Tök jól megvagyok, sőt már egy csomó barátomat "rászoktattam" a rock-ra :)))
2014. ápr. 22. 17:43
 12/14 anonim válasza:
100%
Hatalmas banda. És légy büszke rá, hogy nem olvadsz bele a társadalmi pávaságba14évesen szép erény, ha ilyen jó zenei ízlésed van :) inkább keress olyan barátokat-mert vannak!-, akik ugyan ezt a zenei stílust kedvelik, vagy akiknek édes mindegy, hogy te mit hallgatsz. Ne integrálódj túlságosan, nem tesz jót :)
2014. ápr. 25. 21:41
 13/14 dávid2030 válasza:

én is 14 vagyok és ugyan így voltam a Rammstein el de nem érdekelt mások véleménye. tedd túl magad mások véleményén ha az negatív :)

merd felvállalni! biztos hogy így jobb barátokat szerzel vele minthogy a mai slágerokat hallgatod

nem vetem meg a mai slágerokat.. mert vannak köztük nagyon jók is de kinek hogy :) szóval vállald fel jó dolog az :)

2014. ápr. 29. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem ciki.
2014. máj. 28. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!