Baj, ha 13 évesen Jim Morrison verseket olvasok és rock zenét hallgatok?
Pár perce ugyanez a kérdés volt kiírva, csak az anyuka részéről. :D
Imádom az unatkozó tiniket. :)
Kedves Kérdező!
Aki azért haragszik meg valakire, mert ilyen igényes zenét hallgatsz 13 évesen az az undorító és egyben idióta is. A The Doors igényes zene. A kedvenc előadóim Depeche Mode, Black Sabbath Ozzy éra, Deep Purple, The Beatles, The Doors, Rainbow, Martin Gore, Recoil, Rammstein, Elvis Presley, Lisa Marie Presley, Omega, Illés, Rolling Stones. 31 éves nő vagyok, anno ezeken nőttem fel és 3 egyetemi diplomám van (2 bölcsész, 1 közgazdász) több nyelvvizsgám. A hobbim a vitrolázó repülés Apum után. És most is olyan helyen dolgozom, hogy nacsak.
A Doors-tól a legkedvesebb dalaim Riders on the storm, People are strange.
Ne hagyd magad eltántorítani az igényességtől. ..!!!!!! Inkább ezeket hallgasd, mint az álszent előadókat. Zsédenyit és a hozzá hasonló senkiket.
Oké.
Nem ismerem ezt a figurát.
És gondolom kemény rockot hallgatsz, meg heavy metalt.
Nem gond, bár őszintén én nem bírom az őrjöngős, hörgős zenéket. Sima rockot én is szeretem, mivel gitározok.
Szóval, egy embert nem lehet leírni az alapján, hogy milyen zenét hallgat. Többi oldalát is meg kell ismerni, ahhoz hogy biztosak legyünk. És ha te ezt szereted, akkor váljon egészségedre.
Nincs veled baj.
Én Kurt Cobain munkásságát szeretem nagyon, és miatta kezdtem el gitározni is.
Megnézem én azt, amikor a ma divatos zenészek "mély gondolatai" inspirálnak valakit...
Majd megtanulod messziről elkerülni az olyan balekokat, mint a srác, aki szerint undorítóak a "rockosok". Ne törődj velük.
Kár hogy nem 15 vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!