Mi, Ki vagyok én? Csak értelmes választ várok.
Mi vagyok én, ha öltözködésre teljesen átlagos vagyok, úgy öltözök, ahhogy a mai fiatalok(a normálisak) de ha a zenei izlésem szerint kellene öltözzek, akkor bizony hosszú haj és szakállam kéne legyen, bőrszerkóm, és bakancsom. Kemény metált hallgatok és rockot, de ha mondjuk pop-rock akkor azt már nem élvezem igazán. A többi műfajról meg hadd ne mondjak véleményt, nem itélem el azokat akik mást hallgatnak(de a véleményemet ne akarjátok hallani).
Személyiségileg kedves vagyok, barátságos, egy kicsit szerény is( józanon XD) mondjuk a szerénységem az társaságtól függ, szeretek viccelődni, és szeretek beszélgetni.
Ilyen esetben nevezhetem magam rockernek? szóval elég a rockerséghez az, ha csak pusztán imádom a műfajt, vagy úgy is kell kinéznem?
Te kölyök. Hány éves vagy, hogy ezt fejtegeted?
Tudod mit? Van egy jó ötletem! Olyan szerkóba bugyoláld magad, ami kényelmes és faszán érzed magad.
A rockerség az nem csak a külsőről szól.
Ez pl. nincs meg azokban,akik csak a stílus miatt olyanok.
Én csak "hanyag eleganciának" hívom az öltözködési stílust, amit képviselek. Sötét farmer, póló+ing, rá "elegánsabb" szövetkabát, vagy blézer.
Punkot, metált, grunge-ot, és még rengeteg féle rock zenét hallgatok, pedig nincs egy db. bőrdzsekim se, és acélbetétesben is 2x meghalnék a sarki boltig. :)
Az öltözködés mindegy, legalább nem vagy pózer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!