Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Néha teljesen önbizalomhiányos vagyok (azt mondják, hogy jól nézek ki :D ), néha pedig pont az ellenkezője. Néha már a lépteimet is figyelem, hogy hogyan járok, hogyan mozgatom a kezeimet... Akár a mosolyomat is csúnyának tudom gondolni. Folyton találok magamon valamit ami miatt szar kedvem lesz.. Sokszor nem tudok az emberek szemébe nézni, és túlmagyarázok olyan dolgokat, amiben igazam van. És tényleg egyszer tök jól érzem magam az iskolában, máskor meg rosszul..

17/F

2014. ápr. 7. 21:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ha sz.rul érzed magad, akkor azt tudom tanácsolni, hogy ne csak ekörül forogjon a világ számodra, hogy hogy nézel ki. a "lépteiden" kivűl mikre szoktál úgy figyelni, magadkörül, a világban?

ha meg tényleg ennyire fontos tényező ez, akkor probáld meghatározni, hogy "mi zavar" magadon, és probálj meg tökéletes külsejű ember lenni.

2014. ápr. 16. 23:00
 12/12 A kérdező kommentje:

10-es Igazad van :))

11-es Általában figyelmes vagyok, megnézem az embereket, hogy kik ülnek a kocsikban, környezetet fákat, ilyesmi :)

2014. ápr. 19. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!