Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, ha nem nézel...

Mi az oka annak, ha nem nézel meg egy Messenger üzenetet? (Főleg ha te kezdeményezted a diskurzust, és a másik csak válaszolt)

Figyelt kérdés

Értem én, hogy anélkül is elolvasta, de mégis....nem zavarja, hogy vastagon ott fityeg a listában az az üzi? 😀

Ez amolyan játszmázás?

dec. 28. 11:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem szokott zavarni, ha olyan, amit tudom, hogy majd megnyitok, csak most épp nem akarok azonnal válaszolni, mert mással foglalkozom épp. Amik meg olyanok, hogy soha nem akarok rá válaszolni, mert mondjuk olyan ember írt (pl nemrég profilképet váltottam és elkezdett irogatni valami kanos csávó, akit már 1-2 éve is lekoptattam), azokat az üzeneteket szimplán archiválom egy húzással és nem fityeg ott vastagon a listában.
dec. 28. 11:17
 2/26 kutyafule4 ***** válasza:
95%
Nem, főleg telefonon. Ha látja a notifikációt és benne van az üzenet lehet, hogy úgy dönt, hogy később foglalkozik vele, ezért csak bezárja az értesítést.
dec. 28. 11:27
 3/26 anonim ***** válasza:
76%
Hívd fel telefonon ha annyira fontos.
dec. 28. 11:34
 4/26 anonim ***** válasza:
90%

Kismillió oka lehet, miért nem attól kérdezed, aki nem válaszol neked?

Ha te vagy az a kérdező, aki időről időre azon agonizál, hogy miért nem írnak neki vissza vadidegenek vagy olyanok, akikre neves alkalmakkor írsz csak rá, akkor a válasz a te készülékedben van

dec. 28. 11:35
 5/26 anonim ***** válasza:
94%

Hogy a magadfajtát idegesítsem.

Vagy:

- nincs időm

- nem tudok még válaszolni

- valami a levegőben lóg, aminek a függvényében biztosan tudnék válaszolni

- applikációs hiba, illetve nincs internetkapcsolat

dec. 28. 11:48
 6/26 anonim ***** válasza:
72%

Ez az értesítés mánia nagyon idegesítő, én pl rá sem megyek

főleg Facebookon 99+ értesítések van, mind hülyeség. Email is szemetes kuka és el sem tudom képzelni mi lehet a spam alatt. Facebook Messenger természetesen le van tiltva az értesítés. Twitter is ugyanez lett sajnos. Próbáld elérni telefonon vagy sms-ben ahogy régen szokták.

dec. 28. 11:57
 7/26 anonim ***** válasza:
82%
Nálam azt nem érti meg sokan, hogy introvertált vagyok, most egy elég nehéz életszakaszban, és sokszor nincs erőm visszaírni még a legjobb barátaimnak sem. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őket, szimplán nincs erőm pötyögni, beszélgetni.
dec. 28. 12:13
 8/26 anonim ***** válasza:
97%
Kérdésedre a válasz: nem idegesít. Van olyan, hogy nincs kedvem az embereknek visszaírni és meg se nézem mit akarnak. Ez nem játszmázás. Ha nagyon fontos úgyis felhívnak.
dec. 28. 12:18
 9/26 anonim ***** válasza:
88%

Megnézni egy pillanat. Válaszolni jóval hosszabb.

Lehet, hogy megnézte, aztán

-csöngettek, vendégek jöttek

-megjött a busz

- felhívta valaki

- elkezdődött a film a moziban

- elment zuhanyozni

- nekiállt valami másnak.

Rengeteg lehetőség van.

dec. 28. 12:41
 10/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
83%
Annak, hogy én miért csinálok ilyet, mi köze ahhoz, hogy a (beszélgető)partnered miért csinál ilyet?
dec. 28. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!