Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, ha nem nézel...

Mi az oka annak, ha nem nézel meg egy Messenger üzenetet? (Főleg ha te kezdeményezted a diskurzust, és a másik csak válaszolt)

Figyelt kérdés

Értem én, hogy anélkül is elolvasta, de mégis....nem zavarja, hogy vastagon ott fityeg a listában az az üzi? 😀

Ez amolyan játszmázás?

dec. 28. 11:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%

Ugyanez. A saját időbeosztásomhoz és a várt információ sürgősségékez igazítom a megnézést.

Ugyanígy nekem sincsenek elvárásaim a saját üzeneteimre való reagálás tekintetében, főleg ha amolyan udvariassági, vagy általános "ráírok, hogy van az unokahugom" üzenetem volt.

Ha napra kell a válasz, úgyis felhívom.

dec. 28. 15:00
 22/26 Noren1989 ***** válasza:
51%

1, valszeg dolgom van.

2, tudom, h nem relevàns aaz infó annyira.

3, prioritàsaim vannak.

dec. 28. 15:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam ilyet csinálni mikor írok neki de nem számítok rá hogy azonnal visszaír, ezért csinálom tovább a napomat, és egyszercsak megnézem és látom hogy jé, azonnal visszaírt de ciki.
dec. 28. 18:22
 24/26 anonim ***** válasza:
79%

Te hülye vagy, kérdező.

Kb húszan leírtuk a lehetséges okokat.

Ha ő kezdeményezte a beszélgetést, akkor mozdulatlanul kell ülnie, míg válaszolsz, s rögtön válaszolnia?

dec. 28. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában sokszor járok úgy, hogy üzenetet kapok és csak nézem, hogy egy ilyenre mégis mit lehetne írni? Ilyenkor később visszatérek rá, amikor már tudom.

Olyan is van, akivel nincs mindig kedvem írogatni, mert hiába rendes srác, sokszor a panaszkodásából áll a beszélgetés, és annyira sokat tud írni 1-1 üzenetben, amiből van általában 15-20 (és nem túlzok), hogy szabályosan lefáradok.

Olyan is van, hogy visszaírnak, de nem tudok azonnal reagálni, mert dolgozom, órán ülök, vagy épp valami olyan dolog történt körülöttem, hogy inkább arra kell figyelnem.

dec. 28. 19:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha számomra nagyon fontos a válasz biztosan felhívom.

Ha ráér akkor írok.

dec. 30. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!