Zárkózottság ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Már mindenki teljesen bolondnak néz. Azt hiszik nincs bennem élet, hogy nincs jövőm. Mintha félig már nem is lennék. Nem csinálok magamból közhülyét, azaz nem vágok fura arcokat, nem ordítozom, nem ölelgetek senkit a családomon kívül (még a barátomat sem). Ezt ők zárkózottságnak hívják én meg egyszerűen önmagamnak. Vagy etikett szeretőnek. Szeretnék én is elrugaszkodni de nem tudok. Szerintetek ha a külsőmön változtatok hogy jól érezzem magam a bőrömben akkor ezen is túl tudnék lépni? Sikerülne új jegyekkel felruháznom magam? Könyvekből, innen-onnan már loptam dolgokat mint a kényszeres mosolygás stresszhelyzetekben. Persze el is tudtam tüntetni.2014. ápr. 1. 15:59
1/2 anonim válasza:
Amikor érzed, hogy na most alakul az a stresszhelyzet, hogy valamit kéne tenni, de ott az agyad aki meggyőz, hogy ne, akkor ne hallgass az agyadra. Ennyi, a gátakat át kell törni, nem pedig szépen simogatni kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor a régi jó öreg bátorság és akarat kell. Értem. Köszönöm.
2014. ápr. 1. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!