Mit tegyek a félelem ellen?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt már elmentem az elméleti vizsgára (KRESZ). Tudom, akkor nem készültem fel rá rendes, és magabiztosan is mentem. 3szor meg is buktam. Most kb. fél éve rendszeresen gyakorlom, 2 hete 2-3 hibaponttal megy a vizsgaszigorú módban. De hihetetlen félelmet érzek, és nem merek elmenni a vizsgára. Minden kérdéscsoportot átgyakoroltam, alig vannak hibáim, általában akkor, ha nem figyelek, vagy fáradt vagyok... De azt a megmagyarázhatatlan félelmet a vizsga iránt nem tudom leküzdeni.2014. márc. 25. 13:15
1/4 anonim válasza:
Neked és sok másik embernek az a baja, hogy komolyan veszitek és erőtökön felül akartok hozni egy irreális szintet, ezt el kell felejteni nem kell aggódni, hanem figyelni a kérdéseket, át gondolni és adni rá egy választ
Az én ismeretségemben még olyan cigány gyerek is megcsinálta a kreszt, akinek középsuliban gondjai voltak a tanulással
Olyan embereket látni az utakon aki nem lát a szemére annyira vak már, vagy épp öreg, esetleg hülye mindenhez, mégis tekergeti a kormányt.
2/4 anonim válasza:
Szia. Ne félj. Én 97-ben mentem elősször KRESZ vizsgára. Nagyon féltem buktam. Elkönyveltem magamban,hogy nekem ez nem megy stb. Butaság.2002-ben sikerült a félelmemen felül kerekedni,ujra tanfolyam,és sikeres KRESZ illetve minden sikerült. Azuóta már több kategoriával rendelkezem. Szurkolok neked tiszta szivből. Lazulj,és vizsgázz
3/4 anonim válasza:
Én jövőhéten megyek, de nem érdekel nagyon.
Mondjuk már van másfajta jogosítványom, és ott is ugyan úgy 65 kérdés volt...
Megbukok akkor megbukok, kit érdekel?
Megyek majd mégegyszer.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. márc. 25. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!