Szerénységet és csendességet hogy hagyhatnám el?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, h szerény csaj vagyok. Emellett nehezen nyílok meg idegen emberek előtt.Ez azért van, mert nem mindenkinek szavazok bizalmat. Hogyan tudnék ezen változtatni?2014. márc. 30. 18:48
1/6 anonim válasza:
Az egyetlen módja, ha szembeszálsz a félelmeiddel és direkte vállalsz be olyan dolgokat amiktől félsz. Rájösz majd, nincs mitől :)
https://www.youtube.com/watch?v=SkYlqXlcDmM
remélem tudtam segiteni :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. márc. 30. 19:02
3/6 anonim válasza:
Én őrült dolgokat csinálok és elhiszem hogy tudok olyan lenni amilyen nem épp vagyok. Tervezem a barnából szőkébe vitt hajat és igyekszem fogyni hogy pont jó legyen nekem a bőrömben. Most nem azt mondom hogy drasztikusan változz meg hanem hogy hidd el hogy tidsz olyan lenni amilyen az álmaidban vagy. És képes vagy átváltozni ha kell. Külsőleg és belsőleg is ha kell.
Sikert! ;)
4/6 anonim válasza:
Miért is kéne ezt a 2 tulajdonságot elhagyni?
5/6 anonim válasza:
Szerintem a szerénység egyáltalán nem rossz tulajdonság, sőt... A csendesség sem feltétlenül. Szerintem nem kéne neked elhagyni ezeket a tulajdonságokat, csak próbálj lazább lenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! :)
2014. márc. 30. 20:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!