Mi az Isten van ezekkel, a r*hadt divatmajmokkal, mit hisznek magukról? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este ültem Én és egy osztálytársam a villamos megállójába, 30 mp volt az indulásig, mikor 4 ropi harcos, t*tves, h*mokos elkezdett nézni minket, de ez a kötekedő nézéssel, amire nyilván Mi is felfigyeltünk. Mikor elindult a villamos, az ablakon köptek ki ránk... Nem találtak el szerencsére, mire bemutattam nekik, erre oda üvöltöttek, hogy "Gyere ide itt pofázzál" De ilyenkor a villamos már rég elindult. El mondtam itthon, mire a nővérem úgy reagált, miért csak akkor mertek, pofázni mikor a villamos már el akart indulni? Ergo mekkora puha p***ök voltak. Én teljesen ledöbbentem ezen az egészen, és nagyon megalázónak érzem a részemről, hogy nem tudtam mit csinálni, hisz a villamos már elindult. Most kérlek Titeket szóljatok hozzá, hogy mégis mi f***om volt ez?2014. márc. 29. 09:57
21/26 moonlightsentinel válasza:
A melegek ritkán kötözködnek csak úgy szórakozásból más fiúkkal, mert nincs meg bennük ez a férfiak közötti rivalizálás.
Nem hiszem, hogy homokosok lettek volna.
22/26 anonim válasza:
Attól, hogy valaki nem normális, még nem meleg. Ugyanolyan heteroszexuális, mint te!
23/26 anonim válasza:
Azzal,hogy ezen agyalsz,valahol te is a szintjükre süllyedsz,tehát ne foglalkozz velük!Ha náluk különb,intelligens és kultúrált embernek tartod magad,akkor hagyd az egészet a fenébe,mert nem éri meg ezen felbosszantanod magad.Elvégre pont ez volt a céljuk.
24/26 A kérdező kommentje:
A "meleget" nyilván nem, azért írtam mert megbizonyosodtam róla, hanem csak indulatból. Nyilván nem voltak azok, csak hasonlóan öltözködtek.
2014. ápr. 5. 11:33
26/26 anonim válasza:
Ha legközelebb látod őket akkor 1-2 jó nagy saller és a legfontosabb hogy nézz a szemükbe és hogy jegyezzék meg az arcod és tudják hogy veled ne kötekedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!