Mi az Isten van ezekkel, a r*hadt divatmajmokkal, mit hisznek magukról? (Többi lent)
ezeket a páva gyerekeket én sem csipen. Múlthét első felében egy hasonló incidensem volt nekem is, esténként szoktam sétálgatni az utcánkban, és erre kóborolt 5 ilyen páva, elsétáltam mellettük, és ekkor hallom hogy az egyik elkezd szövegelni. Megfordultam és illedelmesen megkérdeztem hogy mi a problémája, a kisfiú kilépett a másik 4 elé és nagy vagányan visszakérdezett hogy nem tetszik valami?? A kis páva pedig elkezdett felém sétálni majd megkérdezi ismételten hogy nem tetszik valami és hozzátette hogy ők 5en vannak én pedig csak magamba, na ekkor már elmosolyogtam magam. Láttam hogy a hátsó 4 elkezdi az alkarján felhúzni a kabát ujját és a cipzárt lentebb engedik, a kicsi páva meglökött vagyis csak próbált mert szerencsétlenben annyi erő nem volt hogy megbillentsen nem hogy még hátra is lépjek a lökésétől adódóan. Egy laza tenyerest elengedtem én is a miheztartás végett, a kispáva igencsak megingott, próbált ütni, na ekkor kapott egy rendes öklöst amitől már ki is feküdt. A másik 4 ekkor kezdett előrébb lépni, az egyik csapni akart, az kapott egyet és szintén aszfaltot fogott, a maradék 3 meg azzal a lendülettel rükvercbe kapcsolt. Nem szeretek verekedni, és elítélem az erőszakot, de sajnos manapság egyre inkább kiprovokálják az emberből.
**Egyébként az általam emlegetett kis pávák olyan 18-20 év körüliek lehettek, az az igazi mai girnyó kategória, talán 5en nem nyomtak 3 mázsát.
Pont azért hiszik magukat többnek, mert kevesebbek. Ha többek lennének, nem akarnák bizonygatni. Ez az egész erről szól. A keménykedés, az oltogatás, a verekedés...
butaság+bizonytalanság=barom állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!