Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az Isten van ezekkel, a...

Mi az Isten van ezekkel, a r*hadt divatmajmokkal, mit hisznek magukról? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tegnap este ültem Én és egy osztálytársam a villamos megállójába, 30 mp volt az indulásig, mikor 4 ropi harcos, t*tves, h*mokos elkezdett nézni minket, de ez a kötekedő nézéssel, amire nyilván Mi is felfigyeltünk. Mikor elindult a villamos, az ablakon köptek ki ránk... Nem találtak el szerencsére, mire bemutattam nekik, erre oda üvöltöttek, hogy "Gyere ide itt pofázzál" De ilyenkor a villamos már rég elindult. El mondtam itthon, mire a nővérem úgy reagált, miért csak akkor mertek, pofázni mikor a villamos már el akart indulni? Ergo mekkora puha p***ök voltak. Én teljesen ledöbbentem ezen az egészen, és nagyon megalázónak érzem a részemről, hogy nem tudtam mit csinálni, hisz a villamos már elindult. Most kérlek Titeket szóljatok hozzá, hogy mégis mi f***om volt ez?

2014. márc. 29. 09:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
És jól néztek ki?
2014. márc. 30. 15:12
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi jön be neked... De tipikus oldalt kopaszok, felül meg meghagyták a hajukat -> Páwa
2014. márc. 30. 17:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

ezeket a páva gyerekeket én sem csipen. Múlthét első felében egy hasonló incidensem volt nekem is, esténként szoktam sétálgatni az utcánkban, és erre kóborolt 5 ilyen páva, elsétáltam mellettük, és ekkor hallom hogy az egyik elkezd szövegelni. Megfordultam és illedelmesen megkérdeztem hogy mi a problémája, a kisfiú kilépett a másik 4 elé és nagy vagányan visszakérdezett hogy nem tetszik valami?? A kis páva pedig elkezdett felém sétálni majd megkérdezi ismételten hogy nem tetszik valami és hozzátette hogy ők 5en vannak én pedig csak magamba, na ekkor már elmosolyogtam magam. Láttam hogy a hátsó 4 elkezdi az alkarján felhúzni a kabát ujját és a cipzárt lentebb engedik, a kicsi páva meglökött vagyis csak próbált mert szerencsétlenben annyi erő nem volt hogy megbillentsen nem hogy még hátra is lépjek a lökésétől adódóan. Egy laza tenyerest elengedtem én is a miheztartás végett, a kispáva igencsak megingott, próbált ütni, na ekkor kapott egy rendes öklöst amitől már ki is feküdt. A másik 4 ekkor kezdett előrébb lépni, az egyik csapni akart, az kapott egyet és szintén aszfaltot fogott, a maradék 3 meg azzal a lendülettel rükvercbe kapcsolt. Nem szeretek verekedni, és elítélem az erőszakot, de sajnos manapság egyre inkább kiprovokálják az emberből.

**Egyébként az általam emlegetett kis pávák olyan 18-20 év körüliek lehettek, az az igazi mai girnyó kategória, talán 5en nem nyomtak 3 mázsát.

2014. márc. 30. 19:15
 14/26 A kérdező kommentje:
Szánalmas, nem tudom mivel többek, ha beugatnak...
2014. márc. 31. 21:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Én is utálom az ilyen páwacsicskákat, de nem tudom miért melegezed le őket. 2 teljesen különböző dolog.
2014. ápr. 1. 18:50
 16/26 anonim ***** válasza:
44%
mert melegek 90%-ban. Egy normális férfi nem öltözik úgy, ahogy ezek a pávák, és nem kényeskedik össze vissza.
2014. ápr. 2. 13:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem, nem melegek .. ezek pávák ,undorítóan öltözködnek ,beképzeltek ,semmi férfiasság nincs bennük és IQ szintjük vetekszik a hagyományos cikgány putrik lakóival
2014. ápr. 2. 14:35
 18/26 anonim ***** válasza:
kib*szott konformisták
2014. ápr. 5. 00:47
 19/26 anonim ***** válasza:

Pont azért hiszik magukat többnek, mert kevesebbek. Ha többek lennének, nem akarnák bizonygatni. Ez az egész erről szól. A keménykedés, az oltogatás, a verekedés...

butaság+bizonytalanság=barom állat

2014. ápr. 5. 01:15
 20/26 anonim ***** válasza:
nyugi, 1x majd ledoglik az a metro villamos busz amirol epp kemenykednek, vagy felismeri vki :D
2014. ápr. 5. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!