Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon égő, hogy nem öleltem...

Nagyon égő, hogy nem öleltem még senkit?

Figyelt kérdés
Sosem volt rá alkalmam, egyre emlékszem, de akkor is csak álltam ott zavartan. Vágyom rá, de félek, azt sem tudom hogy kell. Őszintén érdekel, Titeket zavarna-e egy személyben. 17/f

2014. márc. 24. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Engem nem zavaraz ölelés, és szerintem fontos dolog is...

pl mai napig megölelem szüleimet, és semmi gáz nincs benne.

egyszerű amúgy.. odamész, átkarolod, és kész :)

nem b uz is dolog, mielőtt kérdeznéd.

2014. márc. 24. 22:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Anyát próbáltam, azt mondta, most ne, nem ér rá. Valahogy az ilyen dolgok nálam kimaradtak.
2014. márc. 24. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:

A szüleidet,rokonaidat sem ölelted még meg?? :O na az durva.

De amúgy ha barátokat,haverokat nem szoktad az nem gáz,bár az ölelés jó dolog :) nem leszel tőle meleg ha egy fiú barátodat megöleled mondjuk.

Én a barátnőmmel nagyon sokat ölelkezek.De olyan jó érzés szerintem az ölelés,akkor érezhető,hogy a másik mennyire szeret akár barátról akár családtagról van szó :)

Ha van olyan ember tök mind1 a neme menj oda és öleld meg,erre nem kell felkészülni annyira,nem csókolózni fogsz.Ölelést adni és kapni is szeretnek az emberek.

Persze azért olyanokat ölelgess akikről tudod,hogy szeretnek :)))

2014. márc. 24. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

22:28-as vagyok..

az elég fura hogy anyud elhajtott, én bármikor oda állok,hogy megölelem még ha munkába siet akkor is engedi!!

apudat,tesódat próbáltad már?

2014. márc. 24. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég fura. Gondolom, azért alakult így, mert a szüleid sem ölelkezősek.

Mi ölelkezős család vagyunk, meg a barátaimmal is meg szoktuk egymást ölelni.

2014. márc. 24. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:

még mindig 22:28as

nálam sokáig a barátok ölelgetése maradt ki,aztán fiúval lánnyal egyaránt ölelkeztem,jó volt :))

Most van egy barátnőm és vele nagyon sokat ölelkezek,ettől nem vagyunk leszbik,csak szeretjük egymást, és a szeretet egyik jele az ölelés is például..

sajnálom,hogy ez nálad kimaradt,de nem késő bepótólni!!!

2014. márc. 24. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem,ha megölelnek,és én is szeretek ölelni!:)

Öleltem már tanárt,ismerőst,barátot,barátnőt..stb.

Anyámmal valahogy nekünk is kimaradtak ezek a dolgok..pedig szerintem pont,hogy ővele kellene,hogy ezek a dolgok elkezdődjenek.:O De mindegy is.

Nem égő a dolog.Szerintem holnap menj oda valakihez random,aki számít,és mondd el neki,hogy mit érzel,és hogy milyen fontos ő számodra!Aztán meg csak öleld meg nyugodtan!:D

18/L

2014. márc. 24. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Én sem ölelkezek sűrűn, konkrétan talán anyám, vagy mamám ha megölelem egy fél évben egyszer, vagy ritkábban. Érzem, hogy kívánja a lelkem, egy másik ember közelségét, persze olyanét aki számít nekem valamit, de nem teszek eleget a vágyamnak. Gonosz vagyok magamhoz. Élvezem, hogy szenvedtetem magam. Bizarr mi? 

Most, hogy leírtam tudatosodott is bennem, hogy az akinek magam gondolom ellentétben áll azzal aki szívem szerint lennék. El kell pusztítanom magamat. Nincs más megoldás. Amíg létezek boldog nem lehetek. Most az egómról beszélek. Meg kell halnia, és meg kell születnie az új szívem rendelkezése szerint működő egónak.

Ja egyébként nézzél meg egy vicces videót

az érzelmekről. https://www.youtube.com/watch?v=OXSFuFXWUW8

2014. márc. 25. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!