Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt? Paranormális...

Mi történt? Paranormális képességeik lehetnek?

Figyelt kérdés

Azért nem az ezotéria kategóriába írtam a kérdésem,mert ott szerintem csak troll válaszokat kapnék,és nem is vennék komolyan a kérdést!

Középiskolás vagyok,17 éves. Különös pletykák terjengenek kettő új diákról,akik kilencedikesek. Állítólag a közelükben hirtelen hőmérséklet változás figyelhető meg,a padtársa innivalója a padon volt,és amikor a szóban forgó egyént a tanár felelni hívta,akkor szemmel láthatóan megrémült,és a flakonban lévő innivaló felforrt.

Nem hiszek az ilyesmiben,teljesen szkeptikusan álltam a témához. Egészen addig,amíg egyik szünetben le nem mentem az osztályába kérni egy számológépet(bevallom,részben a kíváncsiság hajtott,azért abba az osztályba mentem),és éppen veszekedett az ikertestvérével. Amikor beléptem,akkor még nem volt semmi,rá pár percre lett kiabálás. Minél ingerültebb lett a fiú,annál inkább csökkent a terem hőmérséklete. Egyre nagyobb volt a szidalmazás,majdnem tettlegességig fajult a szócsata,és azt vettem észre,hogy a padon lévő üdítő forrni kezdett. Nem hittem a szememnek,de az ital valóban forrni kezdett.

A fiú hatalmasat kiáltott ikertestvérének,hogy "TAKARODJ!",és ekkor a szekrény ajtaja,melyben a tornafelszereléseket tárolják kicsapódott,és a tesicuccok is a földön landoltak,és az osztályajtó is kicsapódott.

Nagyon féltünk. Érezhető volt a harag,a düh,ami a fiúból áradt.

Miután az ikertestvére távozott,azonnal elhagytam a termet,és szinte reszketve rohantam vissza a barátnőmhöz.

Ennek már két napja,de még most sem merem elhinni amit láttam.

Szerintetek mik lehetnek ezek a fiúk?

Állítólag az ikertestvérével is történnek különös dolgok.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2014. márc. 24. 20:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=r331mHLncyE

6:51

Elég érdekes amúgy az egész videó, de az a rész van kifejezetten számodra kedves kérdező.

2014. márc. 24. 20:53
 22/28 A kérdező kommentje:
Valóban érdekes. :)
2014. márc. 24. 20:57
 23/28 anonim ***** válasza:

Ha lenne valami paranormális képességük, akkor már biztos, hogy elvitte volna őket valamelyik titkosszolgálat :)

Amúgy meg bemutathatnál nekik, megnézném az az állítólagos mutatványt :)

2014. márc. 27. 20:19
 24/28 A kérdező kommentje:

Igen,igazad van. :)

Nem,nem cirkuszi mutatványok,és nem is ismerem őket,csak látásból.

2014. márc. 27. 20:50
 25/28 anonim válasza:
Az első oldalon lévő válaszolóknak. Miért nem lehet komolyan venni? Tegyük fel hogy igazat mondasz. Szerintem vagy valami paranormális dolog történik velük, vagy amit válaszolt (már nem tudom hanyadik számú ember:D) szóval tudod mire gondolok :)
2014. jún. 17. 17:46
 26/28 Barankai Laci válasza:
NEM NEM NEM mindenki téved ez tényleg megtörténhet. Ezt hívják telekinézisnek aki profin tudja használni vagy éppen elég jól képes manipulálni a környezetét. A működését nem írom le mert hosszú lenne de egy fontos szabálya van ennek amit valószínűleg megszegett az a fiú, mert figyelni kell olyankor az "érzésekre" mert könnyen megeshetett volna az is hogyha borzasztóan felidegesítik akkor az is megtörténhetett volna hogy a testvére nekivágódik a falnak. (Onnan tudom hogy az osztályomban mindenki szenvedéllyesen szereti használni a telekinézist és már történt ilyen) Mi volt a fiú neve?
2014. júl. 31. 13:53
 27/28 Barankai Laci válasza:
simon belmond egyáltalán nincs igazad mert ahoz nagy hanghatás kell hogy kivágódjon az a szekrény ajtó. Ráadásul nem hinném hogy csak úgy be lennének azok a tesicuccok dobálva. mert akkor többször is megtörtént volna ráadásul a teremajtó is ha be volt csukva akkor a huzattól nem vágódhatott ki (főképp hogy a huzattól bevágódni szokott)
2014. júl. 31. 14:04
 28/28 Macko75 válasza:
Hát lehet igaz lehwt nem fde egy vidofelvétel mobiltelefonal ,, vagyaazok kal akik szemtanui az esetnek veleiskészitene egy videot mobil telefonnal talán ugy tudná igazolni alátámasztani amit leit itt!
2021. febr. 7. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!