Mi történt? Paranormális képességeik lehetnek?
Azért nem az ezotéria kategóriába írtam a kérdésem,mert ott szerintem csak troll válaszokat kapnék,és nem is vennék komolyan a kérdést!
Középiskolás vagyok,17 éves. Különös pletykák terjengenek kettő új diákról,akik kilencedikesek. Állítólag a közelükben hirtelen hőmérséklet változás figyelhető meg,a padtársa innivalója a padon volt,és amikor a szóban forgó egyént a tanár felelni hívta,akkor szemmel láthatóan megrémült,és a flakonban lévő innivaló felforrt.
Nem hiszek az ilyesmiben,teljesen szkeptikusan álltam a témához. Egészen addig,amíg egyik szünetben le nem mentem az osztályába kérni egy számológépet(bevallom,részben a kíváncsiság hajtott,azért abba az osztályba mentem),és éppen veszekedett az ikertestvérével. Amikor beléptem,akkor még nem volt semmi,rá pár percre lett kiabálás. Minél ingerültebb lett a fiú,annál inkább csökkent a terem hőmérséklete. Egyre nagyobb volt a szidalmazás,majdnem tettlegességig fajult a szócsata,és azt vettem észre,hogy a padon lévő üdítő forrni kezdett. Nem hittem a szememnek,de az ital valóban forrni kezdett.
A fiú hatalmasat kiáltott ikertestvérének,hogy "TAKARODJ!",és ekkor a szekrény ajtaja,melyben a tornafelszereléseket tárolják kicsapódott,és a tesicuccok is a földön landoltak,és az osztályajtó is kicsapódott.
Nagyon féltünk. Érezhető volt a harag,a düh,ami a fiúból áradt.
Miután az ikertestvére távozott,azonnal elhagytam a termet,és szinte reszketve rohantam vissza a barátnőmhöz.
Ennek már két napja,de még most sem merem elhinni amit láttam.
Szerintetek mik lehetnek ezek a fiúk?
Állítólag az ikertestvérével is történnek különös dolgok.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Csokkeno homerseklet, felforro viz a semmtiol, kicsapodo osztalyajto a semmitol (mondjuk ez lehetett huzat).
Tedd fel magadban a kerdest: ertelmes, racionalis valaszokat hogy lehet ilyesmire adni?
Egy 17 éves lány vagyok,semmit nem konyítok az ilyen témához,mint mondtam,teljes mértékében szkeptikus voltam ezidáig,mindig is hidegen hagytak a témák.
Azért tettem fel a kérdést,hátha itt valaki netán tapasztalt már hasonlót,vagy olvasott,vagy jártas ilyesfajta témákban.
Megértem azokat akik nem hiszik el,pár nappal ezelőtt én sem hittem volna el,sőt,szintúgy hülyének néztem volna,mint,ahogy a szkeptikusok most engem.
Légyszíves csak azok válaszoljanak,akik segítő válasszal tudnak szolgálni!
Köszönöm!
A lényeg...
Kértem számológépet,és segítségével meg is írtam a matekdolgozatot.
En olvastam hasonlokrol. Az irodalom kategoria: fantasy, sci-fi.
Ennek semmi koze ahhoz, hogy valaki szkeptikus.
Egyébként komolyra fordítva a szót: a pszichés hatások okozhatnak téves hőérzetet. Nem hiába az a mondás, hogy "megfagyott körülötte a levegő". A hirtelen stressz ahtására az ember talán nem is észrevehetően, de verejtékezni kezd, ami aztán főleg ha van egy kis légmozgás, elpárolog, és így hidegebbnek érzed a levegőt. Meg még hozzá jön az is, hogy ha fél az ember, mindent hidegebbnek érzékel.
Az, hogy pont akkor cspódott ki a szekrén ajtaja, lehet egyszerű véletlen, de mint tudjuk, a hangrezgés is tulajdonképpen mozgás, így lehet, hogy annak hatására nyílódott ki, és mivel úgy voltak csak beszórva a tesicuccok, amik már eleve nyomták a szekrény ajtaját, és így könnyen kiestek.
A forrás meg a pezsgéssel könnyen összetéveszthető, főleg amikor az ember ennyire be van már parázva.
Nincs itt semm paranormális, azért érezted annak, mert eleve annak akartad tudni.
Köszönöm szépen,felpontoztalak! :)
Megnyugtató volt végigolvasni,szerintem is ez történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!