Szerintetek kezdek depressziós lenni? Lehet ez még rosszabb?
Észre vettem hogy az utóbbi hónapokban sokkal cinikusabb vagyok és negatívabb is ami sosem volt rám jellemző idáig. Szinte mindenben megtalálom a rosszat az ismerősök kisbabás fotóitól kezdve néhány ismerősig. Van hogy megpróbálok javítani ezen, egy napig talán sikerül is arra koncentrálnom hogy jobb lesz, de mikor csalódok akkor még rosszabb állapotba kerülök. Ma azon is gondolkoztam hogy jobb lenne meghalni és miként lehetne ez lehetséges, úgy se lesz már normális életem. :S
A maradék eszemmel tudom hogy ezek nem normális dolgok és szeretnék ezen javítani. De már annyiszor próbáltam és egyáltalán nem lett jobb az életem.
Létezik hogy nem vagyok életképes?
lehetséges, manapság nincs sok kilátása az embereknek, ez egy ilyen kor. az utolsóval egyetértek, az orvosok alapvetően hülyék, sőt, érdekük, hogy gyógyszerrel tömjenek, a legtöbb kabaréterápi nem működik, illetve az optimista közhelyeket sem ajánlom. sokkal inkább egy jó társaság kell, aki támaszt nyújt, mellé egy önismereti "tanfolyam", ökontroll, és lehet meditálni is, persze ismerni kell a megfelelő technikákat, nem csak imitálni. leginkább persze az változtat ezen, ha a rossz helyzetből kikerülsz, van ilyen, hogy sok rossz jön össze. egy kis sikerélmény is segíthet ezen, illetve alapvetően egy jó táplálkozás és életmód. a friss levegő és a testmozgás boldogsághormonokat komponál.
a csokit-kávét meg ehehz hasonló drogokat nem ajánlom, mert azoknak pont az a tulajdonságuk, hogy hirtlen dobnak meg, aztán visszaesel, depresszió, alvászavar, koncentrálási problémák, nem beszélve pl cukorbetegségről és hasonlók.
az életképesség inkább szerencse kérdése manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!