Már megint depressziós vagyok, mit tegyek? Ez egyre rosszabb.
Lány vagy? Ne haragudj, de ha igen, nálam akkor jön elő ilyen mielőtt megjön..
A másik dolog, hogy úgy tudsz ezen átesni, hogy keresel valami olyan elfoglaltságot, amitől boldognak érzed magad, vagy ha mást teszel boldoggá! Akkor te is boldog leszel. Vegyél erőt magadon és ne ezeket a hülyeségeket mondogasd, gondolkozz el, hogy tényleg így van? Mindenkinek vannak mély pontjai. Egyél csokit;) Vagy egy kiadós ebédet. Ez nálam segíteni szokott. Hesegesd el a rossz gondolatokat és próbálj helyette pozitívan gondolkozni! Elsőre nehéz lesz, de idővel menni fog, csak ne tegyél semmi hülyeséget! Ha meg van benned az akarat, hogy megváltozz, meg is fogsz, csak egy csettintésre nem fog menni. Légy magaddal türelmes, ha elsőre nem is, de több próbálkozásra sikerülni fog.:) A barátaidat ne "kergesd" el, mert csak rosszabbul fogod érezni magad és természetesen jön ez az érzés, hogy senkinek sem hiányoznál, ha haragudnak rád, mert ilyet tettél. Kérj tőlük bocsánatot, ha igazi barátok akkor megbocsájtanak és hidd el, máris jobb lesz a közérzeted.
Én is voltam hasonló helyzetben, most vagyok 16, és már 14-15 évesen volt egy nagyon heves isöszakom, "csak" egy évig tartott, de az egy olyan év volt, hogy azt hittem, belehalok. És itt az élö példa: teljesen boldog vagyok, elfeljtettem, ami történt, senki meg nem mondaná rólam, hogy milyen voltam (kivéve a vágásokat a kezemen, azok egy életre ott maradnak :( ).
Ha gondolod, írj privit, beszélgethetünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!