Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen mondtál le az...

Hány évesen mondtál le az álmaidról?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki életében eljön egy pont, amikor azt mondja: "ok, nincs semmilyen reális alapja, hogy elérjem a gyerekkori álmaim, inkább lemondok róluk, mert már csak feleslegesen gyötröm magam rajtuk."

Légyszives ne gyertek azzal h "sose add fel", mert ez nagyon hiteltelenül hangzik olyan szájából, aki szintén nem ért el semmit.

Köszi!

2014. márc. 16. 07:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nekem vannak álmaim. Nekem se elég a középszintűség. Csak annyi a különbség hogy én a legszarabb helyzetben is általában küzdök értük. És ezért nem fogom megbánni az egészet ha nem is érem el őket.
2014. márc. 20. 21:01
 22/23 A kérdező kommentje:
Feladni én is képtelen vagyok; pedig sokszor ez tűnne célszerűbbnek. Egyszerű középszerű élet, robotolás, TV nézés oszt csókolom. Sosem csinálom ezt.
2014. márc. 20. 21:34
 23/23 anonim ***** válasza:

11, elvesztettem egy szamomra nagyon fontos szemelyt, a suliban szinte mindenki utalt, naponta bantott, meg a legjobb baratnom is piszkalt, beszolt neha, ugy ereztem senki sem szeret, magamat is utaltam, total onbizalomhianyossa es szegyenlosse valtam, es ezen nem segitett sokat hogy eleve erzekeny lelku voltam, sokat sirtam. Ugy ereztem az eletnek nincs semmi ertelme, nem tanultam rendesen, fel is adtam a hobbijaim, egesz nap elmerultem a negativ gondolataimban..

Sokaig igy volt meg, kisebb nagyobb valtozasokkal, egy fobiam is kialakult kozben, de most eljutottam odaig hogy ne fuggjek annyira masoktol es teljesitsek az iskolaban, valamint meg a legrosszabb kedvemben is csinaljak valamit, ne csak magam ele meredve uldogeljek es szomorkodjak.

2014. márc. 22. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!