Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első orvosi vizsgálatnál mit...

Első orvosi vizsgálatnál mit mondtál a dokinak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 10:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kérdezte mi a panasz. Én mondtam hogy nincs panaszom, csináltam terhességi tesztet, pozitív lett, szeretnem ha o is megerősítené.
2014. febr. 13. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:

a tényeket... késik a menstruációm 3 hete, a terhességi tesztem pozitív lett.

A válasz egy kérdés. :D ez jó vagy rossz hír? Mármint hogy megtartom, vagy nem örülök annyira ennek a dolognak.

Gondolom, nem tudta eldönteni, hogy ez nekem jó -e, mert ideges voltam, és tárgyilagos. :D

2014. febr. 13. 10:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam neki, hogy terhes vagyok. Ő meg megkérdezte, honnan szedem? Jártam magándokinál előtte és hüvelyi ultrahanggal ő már megállapította, be is vallottam neki. Nem csinált belőle gondot és utána megbizonyosodott róla ő is vizsgálattal, majd ultrahanggal.
2014. febr. 13. 10:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is csak annyit mondtam, hogy van egy pozitív tesztem, ő meg mondta, hogy nah, akkor nézzük meg gyorsan :)
2014. febr. 13. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Azthiszem terhes vagyok,késik a menzeszem 2hetet,pozitiv lett a teszt. Megkérdezte védekeztünk e mondtam nem mert tervezett baba remélem tényleg sikerült, mikor volt az utolso menzeszem van e panaszom. Ilyeneket kérdezett. Aztán meg vizsgált megultrahangozott és megmuttatta hogy valoban van ok a pozitiv tesztnek. 2 hét mulva mennyek vissza. addig ha bármi panaszom van azonnal mennyjek vérzés görcs ilyesmi.

36hkm

2014. febr. 13. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy pozitív a tesztem, annyit kérdezett, hogy tervezett-e a terhesség, mondtam, hogy igen. Ezután megvizsgált hüvelyi uh-al, megerősítette, hogy baba lesz, csinált rákszűrést és elküldött első laborra.
2014. febr. 13. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:

5ös vagyok. Még annyi hogy az a baba akkor nem maradt meg sajna, de 2 honap mulva ismét terhes lettem akkor félve mentem a dokihoz de muszály volt mert ügye gyogyszert kellett szednem. az így zajlott

-Na mondja!

-Doktorúr én azthiszem letolásért jöttem....

-Na már mért tolnám én le?

-Hát mert azt tetszett mondani hogy szigoruan 3 honap mulva probálkozhatunk csak a babával,és mi nem is probálkoztunk, de mégis ugynézki terhes vagyok pozitiv lett a teszt..(közben vigyorog a bajsza alatt) Nem gondoltuk hogy pont most összejöhet.( az előzö gyogyszerkúra után fogant most semmit nem szedtem)

Nagy vigyorogva annyit mondott "így szokott ez lenni amikor az ember nem számít rá. Na jöjjön nézzük meg mi a helyzet."

Szerencsés vagyok jófej dokim van. Nemsokára szülök kár hogy nála nem lehet. Csak azért irtam le ezt is mert ez nagyon szép emlék nekem, és annyira félve mentem el. Gondoltam ti is mosolyogtok majd rajta..

36hkm

2014. febr. 13. 11:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Mondtam hogy késik a havim és van 2 erős pozitív tesztem. Kérdezte az utolsó mensi időpontját, megvizsgalt, de nem mondott semmit, nem tudott biztosat így felküldött UH-ra, és mondta hogy majd vigyem vissza vagy aznap vagy másnap a leletet. A szonográfus sem mondott semmit, csak a vizsgalatnál annyit kérdezett, hogy "Első terhesség?" mondom: "ezek szerint igen".

Mikor az sztk-ba mentem vissza, a doki annyit kérdezett mikor odaadtam a papírt, hogy "És megtartja ?".

Nem volt tervezett baba, szóval bíztam benne hogy nem vagyok terhes (utolsó szalmaszálba is kapaszkodik ilyenkor az ember, hátha inkább tumorom van vagy akármi) de mikor az UH - n láttam akkor már örültem neki. És nem igazán tetszett, hogy ilyen flegman álltak hozzám. De az szkt ilyen. Szóval azóta sem jártam ott, és nem is megyek többet.

2014. febr. 13. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Legelőször sztkba mentem, utána magándokihoz. Az sztks kérdezte h mi a panasz? Èn meg mondtam h valószínű h terhes vagyok, mert késik a havim és lett 2 pozitív tesztem. 20 éves voltam ekkor, gondolom látta is rajtam, és tök bunkón megkérdezte, h és mi lesz? Megtartja? Mondom már miért ne tartanàm meg? Persze h szeretném őt:-) Azóta se voltam sztk-s rendelésen. Persze lehet h minden dokinak meg kell ezt kérdeznie, na de ne ilyen paraszt módjára tegye!
2014. febr. 13. 12:34
 10/11 anonim ***** válasza:
igen sajnos meg kell kérdezniük mert a vizsgálat után ők küldenek tovább ha esetleg nem tartaná meg az illető,akkor nem védőnőkhöz hanem családsegitőbe vagy hova ahol még pár hét konzultácio után visszaküldenek a dokihoz. meg ő tudja mi a teendő (ügymenet) ilyenkor és ad erről felvilágosítást. Meghát gondolom az emberi kiváncsiság.
2014. febr. 13. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!