Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen mondtál le az...

Hány évesen mondtál le az álmaidról?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki életében eljön egy pont, amikor azt mondja: "ok, nincs semmilyen reális alapja, hogy elérjem a gyerekkori álmaim, inkább lemondok róluk, mert már csak feleslegesen gyötröm magam rajtuk."

Légyszives ne gyertek azzal h "sose add fel", mert ez nagyon hiteltelenül hangzik olyan szájából, aki szintén nem ért el semmit.

Köszi!

2014. márc. 16. 07:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát talán 24 évesen, úgy egy éve. Hiába végeztem el a fősulit, nem kapkodnak egy pályakezdő után. Más fiatal már megházasodott, SAJÁT lakásban él, vásárolhatja a szebbnél szebb ruhákat.. én meg nem.
2014. márc. 16. 08:04
 2/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem mondtam le róluk, és már majdnem mindent sikerült elérnem, amiröl tizenévesen álmodoztam.

(Persze a többsége nem pénzen vehetö dolog, mert a pénzben semmi köze sincs az álmokhoz)

2014. márc. 16. 08:04
 3/23 A kérdező kommentje:

Utolsó: kifejtenéd?

Kort is írjatok légyszi!

2014. márc. 16. 08:08
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kerdezo!

Az almok megvalositasaval valo gyotrodesrol es kinlodasrol mondtam le kb. 18 evvel ezelott. Belattam, ott es akkor es ugy nem voltak folytathatoak a torekveseim. Nemi onvizsgalat (kb. 8 ev idotartamu) utan belattam, h a megkozelitesem a celjaimhoz, illetve az alkalmazott modszereim nem voltak adekvatak. Elkezdtem megvizsgalni, h miben kell valtozzak, es probanak vetettem ala az felmerult lehetseges uj, frissiben kiokumlalt/felfedezett celmegvalositasi modszereimet. Ezek kb. 75%-a bizonyult eletkeptelennek, a maradekot folyamatosan tesztelem, alkalmazom.

Kb 4 eve ujra jo (vagy legalabbis hatekony) uton vagyok.

Az en modszerem az en celjaim eleresere lettek optimalizalva, nem altalanos User`s manulaok.

Udv R.

2014. márc. 16. 08:08
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

A 08:04-es vagyok: mit fejtsek ki bövebben?

Mellesleg 57 éves vagyok

2014. márc. 16. 08:20
 6/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam mik azok az álmok, amikhez nem kell semennyi pénz. Ha családi életről szól a dolog, akkor azt nem sorolnám az álmok közé, mert erre mindenki egyformán vágyik.
2014. márc. 16. 08:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Bár lehet van aki erről is lemond (később) mert ez sem jött össze neki.
2014. márc. 16. 08:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen én még nem mondtam le, bár az egyetlen dolog, amit az életemben elértem, a kilincs volt.
2014. márc. 16. 08:39
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
En mostvkozhelyes leszek, de soha se szabad feladni az almokat! Nekem is millionyi almom van es amikor egy-egy epp teljesul, akkor buszke vagyok. Szerintem lehet akarhany eves az ember, akkor is fog almodozni meg ha ezt le is tagadja. :) Es nem vagyok naiv kislany, aki meg nem kapott pofont az elettol, csak egyszeruen pozitivnak kell lenni es hinni az almainkban. :) 18/L
2014. márc. 16. 11:08
 10/23 A kérdező kommentje:
Neked 18 évesen pont ezt kell tenned. De naiv vagy ha azt hiszed minden álmod teljesülni fog. Már vártam ezt a hozzászólást :-)
2014. márc. 16. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!