Hány évesen mondtál le az álmaidról?
Gondolom mindenki életében eljön egy pont, amikor azt mondja: "ok, nincs semmilyen reális alapja, hogy elérjem a gyerekkori álmaim, inkább lemondok róluk, mert már csak feleslegesen gyötröm magam rajtuk."
Légyszives ne gyertek azzal h "sose add fel", mert ez nagyon hiteltelenül hangzik olyan szájából, aki szintén nem ért el semmit.
Köszi!

Nem mondtam le róluk, és már majdnem mindent sikerült elérnem, amiröl tizenévesen álmodoztam.
(Persze a többsége nem pénzen vehetö dolog, mert a pénzben semmi köze sincs az álmokhoz)
Utolsó: kifejtenéd?
Kort is írjatok légyszi!

Kedves Kerdezo!
Az almok megvalositasaval valo gyotrodesrol es kinlodasrol mondtam le kb. 18 evvel ezelott. Belattam, ott es akkor es ugy nem voltak folytathatoak a torekveseim. Nemi onvizsgalat (kb. 8 ev idotartamu) utan belattam, h a megkozelitesem a celjaimhoz, illetve az alkalmazott modszereim nem voltak adekvatak. Elkezdtem megvizsgalni, h miben kell valtozzak, es probanak vetettem ala az felmerult lehetseges uj, frissiben kiokumlalt/felfedezett celmegvalositasi modszereimet. Ezek kb. 75%-a bizonyult eletkeptelennek, a maradekot folyamatosan tesztelem, alkalmazom.
Kb 4 eve ujra jo (vagy legalabbis hatekony) uton vagyok.
Az en modszerem az en celjaim eleresere lettek optimalizalva, nem altalanos User`s manulaok.
Udv R.

A 08:04-es vagyok: mit fejtsek ki bövebben?
Mellesleg 57 éves vagyok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!