Ha az fajtalankodás, hogy egy felnőtt egy gyerekkel létesít szexuális kapcsolatot, szerintem az is fajtalankodás, ha valaki egy olyan személlyel műveli ugyan ezt, aki akár a lánya, fia lehetne. Mindenki tudja, hogy az ilyen kapcsolatok nem természetesek, a fiatalabb biztos, hogy nem vonzódik testileg az időshöz, csak valamilyen érdek vezérle, ha mégis belemegy a kapcsolatba, de biztos nem kölcsönös és természetes a vonzalom. És ha természetellenes, akkor miért nem számít fajtalankodásnak?
3as: nem volt elég egyértelmű a megfogalmazásomból, h felnőttek esetéről volt szó? És abba az esetbe a korkülönbség teljesen mindegy!!!
2014. márc. 12. 15:57
12/20 anonim válasza:
Én 30on túl vagyok a férjem 15 évvel idősebb...akkor mi is fajtalankodunk? :D :P Ezt a fene nagy sötétséget, ami ezen a fórumon, oldalon zajlik...hihetetlen!!!
2014. márc. 12. 16:00
13/20 anonim válasza:
Kérdező: ha beveszi a gyomrod, ha nem fogd fel..., h gyerekekre vonatkozik a fajtalankodás...felnőttekre nem...esetleg még az is az, ha valaki állatokkal is csinálja, vagy egyenesági rokonnal, pl. testvérrel...ám az utóbbi régen nem számított még annak. Plusz az is fajtalankodás alá tartozik, ha felnőttekről van szó, de az egyik fél nem akarja, akarata ellenére van, de azt meg másképp hívják/nevezik!
2014. márc. 12. 16:04
14/20 A kérdező kommentje:
Méghogy a nők gyorsabban öregednek. Fenét. Tíz évvel tovább élnek mint a férfiak.
A férfiak fele meg sem éli a 65 évet.
2014. márc. 12. 20:37
15/20 anonim válasza:
Az én párom is 25 évvel idősebb(férfi vagyok) és nagyon szeretjük egymást. Korához képest nagyon jól néz ki,fiatalos,lendületes,szexben igen aktív.Sokall boldogabb vagyok vele mint egy velem egykorúval,mivel megértőbb,kedvesebb,sokkal jobban érzem magam vele,bármit is csináljunk. Nem tudom, hogy ebben mi lenne perverz,,mert szerintem semmi.Előtte soha nem jártam múzeumba,tárlatra azóta még azt is megkedveltem és vele még oda is szívesen elmegyek.Ja,és nem szolgátatom ki magam ha szükséges akkor takarítok,és sütők is.
2014. márc. 13. 10:19
16/20 anonim válasza:
"Méghogy a nők gyorsabban öregednek. Fenét. Tíz évvel tovább élnek mint a férfiak.
A férfiak fele meg sem éli a 65 évet."
Látom, nem ersösséged a szövegértelmezés!!!
Nem arról volt szó, hogy a nök elöbb meghalnak, mint a férfiak, hanem hogy korábban lesznek öregek - egy 40 éves nö már sokszor idösnek néz ki, egy 40 éves férfi meg éppen a legférfiasabb, legvonzóbb korban van.
Az, hogy ki mikor hal meg, ettöl független.
Egy kérdés? TE hány éves vagy és lány vagy fiú?
2014. márc. 13. 11:49
17/20 A kérdező kommentje:
A 20 évvel fiatalabb nőkre legalább 30 évnyi özvegység vár. Vagy beszereznek maguknak egy 25 évvel fiatalabb pasit, és jól élnek az örökségből. Mert ügye egy 25 éves pasi még nem érett a házasságra, mert nincs egszisztenciája... :)
Érdekes, hogy ilyen sokan véditek az efféle kapcsolatokat, mert én is egyre több ilyennel talaálkozom, de olyat még nem láttam, hogy pl. egy gazdag és szép lány, szerelmes lett volna egy hétköznapi idősebb pasiba. Ellenben rengeteg olyat, hogy gazdag idős pasi "megvásárol" maga mellé egy gyenge kinézetű, valamelyest kisuvickolt, ámde rendkíül fiatal hölgyeményt.
Ez szerintem nem jó a társadalomra nézve, mert a többi idős ember, akinek nincs pénze, nem érti, hogy ő miért nem tud felszedni magának egy fiatalt.
2014. márc. 13. 18:38
18/20 A kérdező kommentje:
Ha ez nem is egyenrangú a fajtalankodással biztos, hogy nem civilizált és társadalmilag nem helyénvaló.
2014. márc. 13. 18:40
19/20 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Neked van párod, vagy egyedül élsz?Hány éves vagy?
2014. márc. 13. 20:09
20/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdezö egy tizenéves gyerek, akinek egy 30 éves embert más "öskori kövület"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!