Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez már emo-nak számít?

Ez már emo-nak számít?

Figyelt kérdés
Na jó, kezdjük ott, hogy alig tudok valamit a stílusról és előre bocsánat mindenkinek, aki ezt a stílust képviseli és véletlen megsértem. Ez a kérdés is csak azért merült fel bennem, mert minden osztálytársamtól azt hallom, hogy "miért vagy emo?". A következő dolgokból jött ez le nekik: bakancsot hordok (?), főleg fekete vagy sötét színű ruhákban járok (de más is van!), mindig belelóg a fél szemembe a hajam (lusta vagyok kifésülni és így kevesebbet látnak belőlem, aminek örülök), gyakran vágok szomorú arcot (mert amikor egyedül vagyok vigyorognom kéne?) és mert főleg rockot, emo zenét (? komolyan ostobának érzem magam, hogy ilyeneket nem tudok :D) hallgatok és az átlagnál zárkózottabb vagyok. A neten keresgélve nem nagyon találtam választ, mert nem olyan feltűnő ruhákban járok és szerintem akkora lélakfájdalmam sincs...

2014. jan. 28. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

emo... Mindenféle ilyen beskatulyázást hülyeségnek tartok. Rocker, rapper, emo, discos, meg a többit. Az embernek csak egy dolgot kéne, hogy komolyan vegyen, azt hogy EMBER legyen.

Egyébként ha te magad nem tartod emo-nak akkor nem vagy az, hogy más mit gondol az tök mindegy. Amit leírtál már elég ahhoz, hogy emo lehess, ha akarod, de nem törvény.

2014. jan. 28. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Az emo egy divatirányzat, ami pár éve nagyon felkapott volt a tizenévesek körében. A leírtak alapján nem vagy az, mert a tipikus emókra nem ez a jellemző, de ez nem lényeg.. akkor vagy az, ha te az akarsz lenn és annak tartod magad.
2014. jan. 28. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha olyan zenét hallgatsz, aminek durvább az alapja, és közben "nyávognak" majd hörögnek, aztán megint "nyávognak", akkor a zene az stimmel. Vagy esetleg lassabb zenére nyávognak, az is lehet az.

A zárkózottság, befésült haj megint csak stílusjegyek.

Ruházatilag viszont már nem stimmel. A cipő általában sima vászon, a sötét színű ruházat közül általában van valami kilógó, rikító dolog.

2014. jan. 28. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha te nem tartod magad annak, akkor egyértelműen nem vagy az. Magyarországon amúgy sem voltak igazi emok, mind igénytelen kinézetű pózerek voltak ;) A ruházatod meg teljesen átlagos szerintem, sok fiatal hord sötét ruhát. Az alapnézéséről senki sem tehet, a hajad meg csak egy dolog. ;) A zene miatt pedig nem kötelező stílust váltanod, pl. anyum a rock zenét szereti, mégse néz ki úgy mint egy rocker; haverom a rap zenét, és mégis teljesen átlagos; én pedig az emo-t (xD), screamo-t, hardcore-t, és mégis olyan vagyok mint bárki más.
2014. jan. 29. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!