Tényleg csak a külső számít?
Mostanában kezd piszkosul elegem lenni abból, hogy vadidegen emberek, akik azt 4-5 másodpercet látják belőlem, amíg elmegyek mellettük az utcán, gúnyos hangon beszólogatnak nekem a külsőm miatt, illetve bizonyos emberek, hogyha kérdezek tőlük valamit, foghegyről, lekezelően válaszolnak nekem. Pedig én nem tartom rondának magam, nem vagyok kövér, nincs kirívó szépséghibám, és általában azért van pár pasi, akinek tetszem. Annyi a "bűnöm", hogy szemüveget hordok, nem rakom ki mindenem, és nem születtem szőke, kékszemű topmodellnek. Nem értem, miért jó ez a fajta viselkedés bárkinek is. Én sem ordibálom más emberek után, hogy te milyen primitív/beképzelt/ostoba vagy... pedig ezek sokkal indokoltabbak lennének, mivel az ilyen tulajdonságokról TEHET is a gazdájuk. Mégis, ezeket nem veszi észre, és nem is teszi szóvá soha senki. Akkor meg a külső tekintetében miért érez mindenki állandó késztetést, hogy közölje mással, hogy (szerinte) mennyire csúnya?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!